Karabük'ün Eflani ilçesinde düğün konvoyunun önünü keserek yol ortasında tavla oynayan gençler, bahşiş aldıktan sonra araçların geçişine izni verdi. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Eflani ilçesinde düğün konvoyunun önü ilginç bir yöntemle kesildi. Gençler, konvoyun geçişini engelleyerek, yol ortasında tavla oynamaya başladı. Konvoydakiler gençlerin oyunu nedeniyle bir süre beklemek zorunda kalırken, gelenek gereği gençlere bahşiş verilmesinin ardından oyun sonlandırıldı ve araçların geçişine izin verildi. Konvoydaki vatandaşların cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde gençlerin eğlenceli anlar eşliğinde bahşiş aldığı görülüyor.

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)