Kundu esnafı Aksu Belediyesi’ni bastı!
Aksu’da Kundu bölgesi esnafı dükkanlarının mühürleneceği gerekçesiyle belediye binasını bastı. Belediye tarafından dükkanların boşaltılması istenirken, yetkililerden yeterli cevabı alamayan bir grup esnaf mağduriyetlerini dile getirmek üzere Antalya Valiliği’ne gitti.
Aksu ilçesinde bir grup esnaf, Kundu bölgesindeki dükkanlarının mühürleneceği gerekçesiyle Aksu Belediye binasını bastı. Kundu Turizm Bölgesi’nde iddiaya göre önceki belediye başkanı Halil Şahin döneminde Aksu Spor Kulübü’ne kira geliri giden ve bölge esnafı tarafından yapılan dükkanların Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın tarafından söz verilmesine rağmen belediye tarafından dükkan sahiplerine dükkanların boşaltılması için yazı gönderildi.
Belediyeden gelen yazı üzerinde harekete geçen bölge esnafı belediye binasına giderek yetkililerden görüşme talep etti. Kalabalık esnafa polis ekipleri müdahale ederken 5 esnaf Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Uludağ ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası Uludağ’ın konunun belediyeden çıktığını belirtmesi üzerine esnaf Antalya Valiliği’nde yetkililerle görüşmek üzere gitti.serik Akdeniz Gazetesi
Sağlık Bakanlığı ile Akdeniz Üniversitesi'nde yetkili Öz Sağlık İş Sendikası Antalya Şube Başkanlığı görevine Mehmet Savlı seçildi. Yeni yönetim kurulunda ise Engin Üstüner, Ahmet Çiçek, Harun Kırklar ve Bekir Başar yer aldı.
Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) 2025 yılı Ana Kararnamesi yayımlandı.Kararname ile birlikte yargı camiasında önemli bir hareketlilik yaşanırken, turizmin başkenti Antalya da bu değişimden payını aldı. Hem Antalya'ya atanan hem de Antalya'dan başka şehirlere tayini çıkan çok sayıda hakim ve savcı oldu.
Antalya'nın Kumluca llçesi'ne bağlı Yeni Kışla Mahallesinde otluk alanda başlayan ve ormanı tehdit eden yangını ekiplerin hızlı müdahalesi sonucu büyümeden söndürüldü.
Hâkimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) 2025 yaz kararnamesiyle Korkuteli Adliyesi’nde önemli görev değişiklikleri yapıldı. Kararname kapsamında bazı hâkim ve savcılar farklı illere atanırken, yeni isimler de Korkuteli’nde göreve başladı.
Antalta Aksu'da Serinlemek için denize giren 31 yasındaki kadın hayatını kaybetti! Yürek yakan detay ortaya çıktı
2024-2025 eğitim-öğretim yılında Korkuteli genelinde karnesini alan 8 bin 549 öğrenci için karne töreni düzenlendi. Törene katılan Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.
Yorumlar (0)