Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Şiirlerle gönüllere dokunan Şair Dursun Ali Erzincalı ve Sanatçı Umut Mürare şiir, ilahi ve türkü performansı ile Düzcelilerin konuğu oldu.
Düzce Belediyesi Ramazan Etkinlik Çadırı birbirinden ünlü isimleri halkla buluşturmaya devam ediyor. Ramazan ayının ilk haftası geride kalırken Düzcelilerin hayranlık duyduğu isimlerden biri olan ünlü Şair Dursun Ali Erzincanlı Cedidiye Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu. Çadırdaki muazzam kalabalıktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzincanlı, Gazze’de yaşanan soykırıma dikkat çekmeyi ihmal etmezken birbirinden güzel eserlerini eşsiz yorumu ile Düzceliler için seslendirdi.
Ünlü Sanatçı Umut Mürare birbirinden güzel ilahiler ve türkülerle seslendiği Düzcelilerin beğenisini aldı. Çadırı dolduran vatandaşlar etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirirken Ramazan ayının manevi iklimine yakışır organizasyonlar için Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)