Edirne’de İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okullarda huzur ve güvenin sağlanmasına yönelik dron destekli denetimler gerçekleştirdi.
Edirne İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü Koordinesinde; asayiş, kaçakçılık, terörle mücadele, narkotik ve yunus timlerinin katılımıyla dron destekli 30 ekip ve 67 personel ile okul çıkışlarının güvenliği sağlandı.
Okulların çevresinde şüpheli gördükleri şahısları durduran ekipler, Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yaptı.
Öğrenci ve velilere uygulamalarla ilgili bilgilendirme yapan polis ekipleri, denetim ve uygulamaların artarak devam edeceğini belirtti.
Ayrıca, polis ekipleri okulların çevresindeki büfe ve marketlerde zararlı ürünlerin satışına yönelik uyarılar yapılarak denetimlere devam edildi. İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)