Isparta / Eğirdir (Eğridir)

Eğirdir 2023 Yaz Kurslarına muhteşem Kapanış

Kurs döneminin nihayete ermesiyle beraber Eğirdir İlçe Müftülüğü tarafından Eğirdir Belediyesinin de katkılarıyla Pınarpazarı mevkiinde Yaz Kur’an Kursları kapanış programı organize edildi.

Eğirdir 2023 Yaz Kurslarına muhteşem Kapanış

2023 YILI EĞİRDİR YAZ KUR’AN KURSLARI
KAPANIŞ PROGRAMI MUHTEŞEMDİ.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz Kuran Kursları ülkemizin her bir köşesinde olduğu gibi Eğirdir ilçemizde de bulunan camilerimizde ve Kur’an kurslarımızda da güzel bir şekilde icra edildi.
İmamlarımız, müezzinlerimiz ve Kuran Kursu hocalarımızın büyük bir özverili çalışmasıyla altı hafta boyunca çocuklarımıza, gençlerimize eğitim verildi. Bu eğitim kapsamında İslam dininin iman, ibadet, ahlak ve sevgili Peygamberimizin hayatı olan siyer dersleri öğretildi. Ayrıca yapılan gezi ve piknik organizasyonları ile de çocuklarımız çeşitli etkinliklerde bulunmasına ve sosyalleşmesine katkıda bulunuldu.
Kurs döneminin nihayete ermesiyle beraber Eğirdir İlçe Müftülüğü tarafından Eğirdir Belediyesinin de katkılarıyla Pınarpazarı mevkiinde Yaz Kur’an Kursları kapanış programı organize edildi. Programa halk yoğun ilgi gösterdi.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Yaz Kur’an Kursu öğrencileri tarafından seyircilere gösteri sunuldu. Okunan Kur’an-ı Kerim ve ilahilerin ardından kurs sürecinde emek harcamış hocalarımıza Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Eğirdir Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Ayrıca öğrencilere, velilere ve katılımcılara yemek ve aşure ikramında bulunuldu.
Programa Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran, Ak Parti İlçe Başkanı Mevlüt Doğanay ve daire müdürleri de katıldı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Sondakika İsparta'da Feci kaza  Polis Şehit oldu
Bölgesel

Sondakika İsparta'da Feci kaza Polis Şehit oldu

29 Nisan 2024 pazartesi Sabah saatlerinde Eğirdir-Isparta karayolunda radar uygulaması yapan trafik aracına başka bir otomobil çarptı.

Isparta ve ilçelerine dikkat! İşte 29 Nisan hava durumu
Bölgesel

Isparta ve ilçelerine dikkat! İşte 29 Nisan hava durumu

Isparta, Aksu, Atabey, Eğirdir, Gelendost, Gönen, Keçiborlu, Senirkent, Sütçüler, Şarkikaraağaç, Uluborlu, Yalvaç, Yenişarbademli 29 Nisan Pazartesi günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 29 Nisan Pazartesi hava durumu raporu

4 Çocuk Annesi Genç Kadın  Ölü Bulundu
Bölgesel

4 Çocuk Annesi Genç Kadın Ölü Bulundu

Son dakika İsparta ili Şarkikaağaç ilçesini Üzen olay genç kadın Ölü bulundu

Isparta elektrik kesintisi! Isparta 28 Nisan elektrik kesintisi yaşanacak yerler
Bölgesel

Isparta elektrik kesintisi! Isparta 28 Nisan elektrik kesintisi yaşanacak yerler

Isparta'da 28 Nisan 2024 Pazar günü elektrik kesintisi var mı? Isparta'da yarın elektrikler kesilecek mi? Isparta'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Isparta ve ilçelerine dikkat! İşte 27 Nisan hava durumu
Bölgesel

Isparta ve ilçelerine dikkat! İşte 27 Nisan hava durumu

Isparta, Aksu, Atabey, Eğirdir, Gelendost, Gönen, Keçiborlu, Senirkent, Sütçüler, Şarkikaraağaç, Uluborlu, Yalvaç, Yenişarbademli 27 Nisan Cumartesi günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 27 Nisan Cumartesi hava durumu raporu

Isparta elektrik kesintisi! Isparta 27 Nisan elektrik kesintisi yaşanacak yerler
Bölgesel

Isparta elektrik kesintisi! Isparta 27 Nisan elektrik kesintisi yaşanacak yerler

Isparta'da 27 Nisan 2024 Cumartesi günü elektrik kesintisi var mı? Isparta'da yarın elektrikler kesilecek mi? Isparta'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..