Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi üyeleri ve aileleri 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk ara dönem tatilinde Belemedik gezisiyle stres attı.
Tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan ve özellikle Kasım ayında her rengin onlarca farklı tonu ile muhteşem bir manzaraya sahip olan Pozantı’ya bağlı Belemedik, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Belemedik’in son ziyaretçileri Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi üyeleri ve aileleri oldu.
Eğitim ve Sosyal İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen doğa yürüyüşü ile ilgili bir açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, "Sendikal mücadelemizin yanında sosyal ve kültürel etkinliklerimizle de üyelerimizin yanındayız" dedi.
Sezer açıklamalarını şöyle sürdürdü;
"Bugün 13. gezi etkinliğimizi düzenledik. Artık geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinliklerle hem bir dönemin stresini atıyoruz hem de üyelerimiz birbirileri ile tanışmış, kaynaşmış oluyor. Ailelerin de katılımıyla bu etkinliklerde muhteşem hatıralar da biriktirmiş oluyoruz. Şehir içinde, şehir dışında, yurt içinde, yurt dışında kesintisiz bir şekilde sürdürdüğümüz sağlıklı yaşam yürüyüşümüzün 7. Yılındayız ve bugün itibariyle 2275.sini gerçekleştirmiş olduk. Elbette sendikal mücadelemize devam edeceğiz ve üyelerimizin hem özlük hakları hem ekonomik refahı için elimizden geleni yapacağız ama bununla birlikte sosyal ve kültürel etkinliklerimizi de üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda artırarak sürdüreceğiz. Ben bu önemli etkinliğin gerçekleşmesinde katkıları olan Şube Yönetimimize, organizasyon komitemize ve özellikle de aileleri ile birlikte katılım sağlayan tüm eğitim çalışanlarımıza teşekkür ediyorum."
Belemedik Sosyal Tesisleri önünde başlayan yürüyüş Çakıt Vadisi’ne kadar devam etti. Eğitim-Bir-Sen üyeleri bu sırada bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Manzaranın eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşün ardından öğle yemeği yenildi.
Program Adana’ya dönülmesiyle son buldu. İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)