Şanlıurfa’da gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, 5 adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, 12 adet tabanca gövdesi, 19 adet tabanca sürgüsü, 25 adet tabanca şarjörü, çok sayıda mermi ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.
Operasyona ilişkin açıklama yapan Vali Hasan Şıldak, “Uyuşturucuyla insanlarımızı zehirleyenlere göz açtırmıyoruz. Emniyetimiz tarafından bu sabah 5 adrese düzenlenen operasyon sonucunda 5 kişi uyuşturucu maddeler ve silahlarla yakalanmıştır. Güvenli ve huzurlu bir Şanlıurfa için hep birlikte” ifadelerine yer verdi. İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)