Elazığ'da son bir haftada meydana gelen 223 asayiş olayında 151 kişi yakalanırken 21'i tutuklandı.
Elazığ Valiliği, 14-21 Temmuz tarihlerinde meydana gelen haftalık asayiş olaylarını açıkladı. Buna göre, son bir haftada 223 olay meydana gelirken 151 şahıs yakalandı. 21 şahsın tutuklandığı, 17 kişiyi yakalama çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Çalışmalarda 67 bin 429 şahıs ve 26 bin 98 araç denetlendi. Kontrol edilen 13 bin 327 araçtan 2 bin 532'sine cezai işlem uygulanırken 168 araç da trafikten men edildi. Yapılan çalışmalarda, 3 tabanca, 2 tüfek, 15 adet fişek, 2 adet kesici alet, 51 gram esrar, 5 bin 62 gram kubar esrar, 3.46 gram kokain, 12,64 gram metamfetamin, 350.61 gram bonzai, 2 gram bonzai ham maddesi, 4 adet sentetik ecza ve ecstasy, 551 kök kenevir, 50 gram kenevir tohumu, 446,6 kannabinoit maddesi, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 180 adet kaçak ilaç, 15 bin adet faturasız çay malzemesi ele geçirildi.
Öte yandan, kentte meydana gelen 60 trafik kazasında 7 kişi hayatını kaybederken, 97 kişi de yaralandı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)