ELAZIĞ (İHA) - Elazığ Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesinde, ‘Dijital çağda radyoda yayın ve yapım’ paneli gerçekleştirildi.
Elazığ Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesinde, ‘Dijital çağda radyoda yayın ve yapım’ paneli düzenlendi. İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Doç. Dr. Süleyman İlaslan’ın girişimiyle amfi salonunda düzenlenen ‘Dijital çağda radyoda yayın ve yapım' paneline katılan Kübra Alanson ve Saliha Öner, öğrencilere bilgi ve birikimlerini aktararak soruları cevapladı.
Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Doç. Dr. Süleyman İlaslan, “Gençlerin radyoyu yoğun bir şekilde takip ettiğini gözlemlemedim. Televizyon dahi artık gençler arasında ikinci planda kalıyor gibi. Yeni medya platformları gençlerin daha çok takip ettikleri kısım arasında yer alıyor. Bu ortamda radyo hayatımızda gerçekten yer etmiyor mu gibi soru ile karşılaşıyoruz. Oysa ki radyo çok önemli bir mecra ve halen önemini koruyor. Çok ciddi bir dinleyicisi de var. Yapılan radyo araştırmaları da bu gerçeği gösteriyor. Radyonun farklı bir niteliği var. Radyo insan duygularıyla etkileşim kurmaya aracılık eden teknolojidir. Doğrudan duygularımızı paylaştığımız, bizi rahatlatan ve duygu değişimlerimize aracılık eden bir teknolojidir” dedi.
Panele, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, İletişim Fakültesi Dekanı Nural İmik Tanyıldızı, İletişim Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, barajlarda 84 günlük su kaldığını belirterek vatandaşlara tasarruf çağrısı yaptı.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, "Hayalini Sürmeye Başla" projesi kapsamında bisiklet sürmeyi öğrenen kadınları Dokumapark’taki eğitim alanında ziyaret etti.
Hatay'ın Samandağ ilçesinde bir evin bahçesinde çıkan yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Hemşehri dernekleriyle kahvaltıda buluşan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, "7 bölgeden 81 vilayetten insanın yaşadığı Kepez tam bir Türkiye. Kepez'de yüzde 27 Antalyalı, yüzde 12.7 Doğu ve Güneydoğu Anadolulu, yüzde 6 Burdurlu, yüzde 4 Konyalı, yüzde 3,8 Ispartalı var. Yani Kepez'de herkes var. Bu farklılık bize zenginlik katıyor" dedi.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Burdurlular Gecesi’nde hemşehrileriyle bir araya geldi. Hem duygulandıran açıklamalar yaptı hem de Burdurluların Kepez’e kattığı değeri anlattı.
Yorumlar (0)