Elazığ

Elazığ Fırat Üniversitesi'nde dijital çağda radyo yayıncılığı paneli

Elazığ Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesinde, ‘Dijital çağda radyoda yayın ve yapım’ paneli gerçekleştirildi.

Elazığ Fırat Üniversitesi'nde dijital çağda radyo yayıncılığı paneli

ELAZIĞ (İHA) - Elazığ Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesinde, ‘Dijital çağda radyoda yayın ve yapım’ paneli gerçekleştirildi.
Elazığ Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesinde, ‘Dijital çağda radyoda yayın ve yapım’ paneli düzenlendi. İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Doç. Dr. Süleyman İlaslan’ın girişimiyle amfi salonunda düzenlenen ‘Dijital çağda radyoda yayın ve yapım' paneline katılan Kübra Alanson ve Saliha Öner, öğrencilere bilgi ve birikimlerini aktararak soruları cevapladı.
Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Doç. Dr. Süleyman İlaslan, “Gençlerin radyoyu yoğun bir şekilde takip ettiğini gözlemlemedim. Televizyon dahi artık gençler arasında ikinci planda kalıyor gibi. Yeni medya platformları gençlerin daha çok takip ettikleri kısım arasında yer alıyor. Bu ortamda radyo hayatımızda gerçekten yer etmiyor mu gibi soru ile karşılaşıyoruz. Oysa ki radyo çok önemli bir mecra ve halen önemini koruyor. Çok ciddi bir dinleyicisi de var. Yapılan radyo araştırmaları da bu gerçeği gösteriyor. Radyonun farklı bir niteliği var. Radyo insan duygularıyla etkileşim kurmaya aracılık eden teknolojidir. Doğrudan duygularımızı paylaştığımız, bizi rahatlatan ve duygu değişimlerimize aracılık eden bir teknolojidir” dedi.
Panele, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, İletişim Fakültesi Dekanı Nural İmik Tanyıldızı, İletişim Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

O yaşlı teyzeyi onu da amiri mutlu etti
Yaşam

O yaşlı teyzeyi onu da amiri mutlu etti

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, içinde 5 adet çeyrek altın bulunan çantayı bularak sahibine teslim eden Temizlik İşleri Personeli Özkan Koçak’ı tebrik ederek altınla ödüllendirdi.

Başkan Kocagöz minik futbolcuları sevindirdi
Yerel Yönetim

Başkan Kocagöz minik futbolcuları sevindirdi

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Haşim İşcan Spor Kulübü Engin Uğurlu Futbol Akademisi'ni ziyaret ederek, minik futbolcuları sevindirdi.

Mesut Kocagöz, Başkan İlkay Güngör'ü Ağırladı
Bölgesel

Mesut Kocagöz, Başkan İlkay Güngör'ü Ağırladı

Başkan Kocagöz ve Başkan Güngör, kentlerin gelişimi ve belediyeler arası iş birliği üzerine sohbet etti, ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kepez Belediyesi sosyal denge tazminatında en yüksek oran
Bölgesel

Kepez Belediyesi sosyal denge tazminatında en yüksek oran

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, sosyal denge tazminatı sözleşmesinde memur personeline en yüksek oranı verdi.

Antalya Başköy’ün çocuklarına çim sahası müjdesi
Bölgesel

Antalya Başköy’ün çocuklarına çim sahası müjdesi

Başköy Mahallesi’nde inşası tamamlanan hizmet binasını gezen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, seçim döneminde mahallenin çocuklarına sözünü verdiği çim sahayı da, en kısa sürede yapacaklarının müjdesini verdi.

Zonguldak'ta  ruhsatsız maden ocakları kapatıldı
Bölgesel

Zonguldak'ta ruhsatsız maden ocakları kapatıldı

Zonguldak'ta jandarma ekiplerince tespit edilen ruhsatsız maden ocakları kapatıldı. Ele geçirilen malzemelere de el konuldu.