Elazığ Halk Ekmek Fabrikası, Ramazan ayında kaliteli ve uygun fiyatlı ekmeklerin yanı sıra Ramazan ayının vazgeçilmezi pideyi de 7 TL’den satışa sunacak.
Elazığ Belediyesi tarafından açılan Halk Ekmek Fabrikası, katkısız ve kaliteli ekmeği vatandaşın sofrasına ulaştırarak büyük bir memnuniyet oluşturmaya devam ediyor. Fabrika on bir ayın sultanı Ramazan ayına özel olarak pide satışı da gerçekleştirecek. 200 gramlık pidenin 7 liradan ve 400 gramlık pidelerin de 14 liradan satışa sunulacağı bildirildi. Pidelerin Ramazan ayının ilk gününden itibaren satış noktalarında yerini alacağı aktarıldı.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Modern teknolojilerle donatarak hizmete açtığımız Halk Ekmek Fabrikamızda günlük ortalama 20 bin ekmek üretimi gerçekleştirerek sağlıklı ve kaliteli ekmeği vatandaşımızın sofrasına ulaştırıyoruz. Vatandaşımızın sunulan hizmetten memnun olması bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Hemşehrilerime hayırlı ve bereketli bir Ramazan ayı diliyorum" dedi.
Korkuteli Belediyesi, halk ekmek fabrikası ile uygun fiyatlı ve kaliteli ekmek üretimine başlayacak. Kurulacak olan halk ekmek fabrikası hem bütçenize destek hem istihdama katkı sağlayacak.
Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, 5 yıl önce halkına verdiği sözü tutarak, Yenişehir Ekmek Sanayii'nde (YESAŞ) üretilen ekmeğin 1 TL’den satışa sunulduğunu açıkladı.
Gölhisar Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yeni halk ekmek fırınıyla vatandaşlara daha uygun fiyatlı ekmek imkanı sunuyor.
Burdur’un Çavdır İlçesine halk ekmek fabrikası açılacak.
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir restoran önünde 20 yaşındaki gencin ölümüyle sonuçlanan olayın duruşması yapıldı.
Beyağaç Belediyesi üretime can suyu olacak 2. sondaj çalışmalarını tamamladı - Başkan Sezayi Pütün; "Alın teriyle toprağı yoğuran tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun"
Yorumlar (0)