Elazığ

Elazığ polisinden sokak satıcılarına darbe

Elazığ’da polis ekipleri tarafından sokak satıcıların yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda farklı çeşit ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirilirken bir şüpheli ise tutuklandı.

Elazığ polisinden sokak satıcılarına darbe

ELAZIĞ (İHA) - Elazığ’da polis ekipleri tarafından sokak satıcıların yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda farklı çeşit ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirilirken bir şüpheli ise tutuklandı.
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde sokak satıcılarına yönelik 2 ayrı operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 şüpheli şahsın yapılan üst, ikamet ve işyeri aramasında, 11 parça halinde toplam 245,16 gram esrar maddesi, 2 parça halinde 13 gram Metamfetamin maddesi, 2 adet sentetik ecza maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklanırken 2’si ise adli kontrol şartlı ile serbest bırakıldı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Elazığ polisi uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor
3. Sayfa

Elazığ polisi uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor

Elazığ’da polis ekiplerince sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 2 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eski sokak satıcılarına bu tiyatroda can verdiler
Etkinlik

Eski sokak satıcılarına bu tiyatroda can verdiler

Yetişkin ve çocuklara yönelik tiyatro eserlerini sanatseverlerle buluşturan Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi şimdi de Antalya’nın nostaljik sokak satıcılarını konu alan “Naftalin Kokulu Öyküler” adlı tiyatro oyununu sahneledi.

Tekirdağ’da Trafik Haftası'nda jandarma ve polis durmadan çalıştı
Bölgesel

Tekirdağ’da Trafik Haftası'nda jandarma ve polis durmadan çalıştı

Tekirdağ’da Trafik Haftası'nda jandarma ve polis, vatandaşa yönelik bilinçlendirme çalışması yaparak bu hafta adeta yarışa girdi.

Terör Propagandacısı Polisten Kaçamadı
3. Sayfa

Terör Propagandacısı Polisten Kaçamadı

Adıyaman’da sosyal medya üzerinden terör propagandası yapan şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı.

Eyüpsultan’da  öğrenci okul müdürünü silahla yaraladı
3. Sayfa

Eyüpsultan’da öğrenci okul müdürünü silahla yaraladı

Eyüpsultan’da sabah saatlerinde özel bir lisede gerçekleşen ve okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürünü silahla yaralayan öğrenci, olaydan sonra sosyal medya hesabından video paylaştı. Paylaştığı videodaki seslendirilen şarkıda ‘Kafasına sıktım’ sözleri dikkat çekti.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü  izin vermeyeceğiz dedi
Bölgesel

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü izin vermeyeceğiz dedi

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü filosuna yeni eklenen 30 araç düzenlenen tören ile teslim edildi. Törende konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ”Huzur şehri olan Kayseri’nin huzurunun bozulmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.