Elazığspor Kulübü, prim sözü verip ücretlerini yatırmayan isimler için bir açıklama yayımladı.
2023-2024 sezonunda TFF 3. Lig 2.Grup’ta mücadele eden Elazığspor, Final maçında 52 Orduspor’u 3-0 mağlup ederek adını TFF 2. Lig’e yazdırmıştı. Elazığspor Kulübü Play-Off ve Final maçlarında prim sözü verip yerine getirmeyenlere bir çağrı yaptı.
Elazığspor Kulübü yaptığı paylaşımda, “Bilindiği üzere 2023-2024 Futbol sezonunda TFF 3. Lig 2. grup’ta mücadele eden takımımız, Play-off yarı finalinde Efeler 09 SFK takımını eleyerek final oynamaya hak kazanmış, sonrasında ise finalde 52 Orduspor FK’yı 3-0 mağlup ederek TFF 2. Lig’e yükselmeye hak kazanmıştır. Play-off yarı finalinde Efeler 09 SFK tur primi olarak toplamda teknik heyet ve futbolculara ait 2 milyon 62 bin 500 TL yönetim kurulumuz ve belediye başkanımızın destekleriyle 52 Orduspor FK ile oynadığımız final maçından önce ödenmiştir. Oynadığımız final öncesi ve sonrasında milletvekillerimiz ve iş insanlarımız tarafından vaat edilen şampiyonluk primi bağışlarından ise şimdiye kadar tahsil edilen 3 milyon 745 bin TL nakit ve çek olarak ilgili kişilere ödenmiştir. Şampiyonluğumuzun üzerinden 1,5 ay gibi uzun bir süre geçmiştir. Prim vaat edip hala ödeme yapmayan iş insanlarımızdan cuma gününe kadar ödeme yapmalarını önemle rica ederiz. Elazığspor Kulübü olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Şeffaf bir yönetim anlayışıyla kamuoyunu bilgilendireceğimizi, vaatlerini yerine getiren iş insanlarımıza teşekkür paylaşımında bulunacağımızı kamuoyuna arz ederiz” ifadelerine yer verdi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)