Fatih Ekici: Gönül kumbaralarına atılan giysiler Elmalılı ihtiyaç sahiplerine mi ulaştırılıyor ?
Elmalı Belediye Meclisi’nin MHP’li üyesi ve grup sözcüsü Fatih Ekici, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen meclis toplantısı sonunda her zaman olduğu gibi mevcut belediye yönetimi tarafından çözümlenmesi amacıyla kendisine iletilen sorunları aktaran bir konuşma yaptı.
Fatih Ekici, ilçenin bir çok noktasına Elmalı Belediyesi logolu kullanılmış ya da hiç kullanılmamış kıyafetlerin bırakıldığı ve adına ‘Gönül Kumbaraları’ denilen kutuların konulduğunu kaydederek, “Belediyemiz tarafından bir giyim kutusu kampanyası başlatılmış. İzlenimlerime göre bir araç geliyor ve bu kutulara bırakılan kıyafetleri topluyor. Büyükşehirden mi geliyorlar, yoksa özel bir şirket mi topluyor bilmiyorum. Bu kıyafetler seçilip ayrıldıktan, temizlenip- ütülendikten sonra ihtiyaç sahibi Elmalılı vatandaşlara mı dağıtılıyor, yoksa genelde bir çalışma mı yapılıyor ? diye sordu.
Abdültalip GÜNGÖR
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)