Elmalı Belediyesi, Yuva Mahallesi'ne Çok Amaçlı Kültür ve Düğün Salonu Yapıyor
Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Yuva Mahallesi'ne çok amaçlı kültür ve düğün salonu yapılacağını açıkladı.
Öztürk, yaptığı açıklamada, "Mahallelerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Yuva Mahallemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan çok amaçlı kültür ve düğün salonunda çalışmalarımız hızla devam ediyor. Devam eden çalışmalarımızı Belediye Meclis Üyemiz Hüseyin Erdemci ile birlikte inceledik. Yuva Mahallemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
Yuva Mahallesi'nde yapımına başlanan çok amaçlı kültür ve düğün salonu, 1500 metrekarelik bir alana inşa ediliyor. Salonda 500 kişilik oturma kapasitesi, sahne, konferans salonu, düğün salonu, sergi alanı ve kafeterya gibi alanlar bulunacak.




Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)