Burdur / Bucak

Emrullah Ünal'dan gençlere mektup!

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Bucaklı gençlere mektup yazarak projelerini ve vizyonunu paylaştı.

Emrullah Ünal'dan gençlere mektup!

BUCAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EMRULLAH ÜNAL’DAN GENÇLERE MEKTUP

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Belediye Başkanı Emrullah Ünal gençlere mektup yazdı. Mektuplar Bucaklı gençlere ulaşmaya başladı. Başkan Emrullah Ünal gençlere seslendiği mektubunda,

Bucak’ın Geleceği Sevgili Genç Arkadaşım,

Sana bu mektupla sesimi duyurmak istiyorum.

31 Mart 2024 tarihinde bir vatandaşlık görevi yapacak ve ilk defa oy kullanarak millî iradeye ve Bucak’ımıza güç katacaksın. Seçmen oluşunu kutluyorum. Bu sorumluluğun bilinciyle şehrine sahip çıkacağına inancım sonsuz. Seni ülkemizin ve ilçemizin aydınlık geleceği olarak görüyorum. Daha müreffeh ve yaşanabilir bir Bucak için senin azmine, heyecanına ve iradene ihtiyaç duyuyor, sana güveniyorum.

Sevgili Genç Kardeşim,

Bucak Belediye Başkanı ve aynı zamanda 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek seçimde AK Parti Bucak Belediye Başkan adayıyım. Sizler çalışan ile çalışmayanı, boş laf ile hizmeti ayırt edebilecek olgunluğa sahipsiniz. Bucak Belediye Başkanı olarak geleceğimiz olan gençler için ve Bucak’ımız için yaptıklarım, bundan sonra yapacaklarımız için en güzel referans kaynağıdır. Belediye Başkanı olarak göreve başladığım günden bugüne değin siz gençler hep önceliğim oldu. Bucak’ta eksikliğini hissettiğiniz alanlarda bütçemiz dâhilinde hatta bazen de yeni kaynaklar yaratarak projeler ürettik.

Bu kapsamda sizler için kapalı yüzme havuzu, 19 yeni semt sahası, buz pateni pisti, spor kütüphanesi, 10 yeni park, kapalı spor salonu, antrenman sahası, 4’lü soyunma binası, kitap kafe, aile çay bahçesi, millet ormanı, barbaros spor kompleksi, drift ve model uçak pisti yaptık. Askere gidecek olan gençlerimize asker çantası hediye ettik. Polislik ve askeri okullara hazırlık, KPSS, ingilizce, halk oyunları, güreş, badminton, yüzme, saz, gitar, basketbol ve okçuluk kursları düzenledik. Atlı binicilik, okçuluk, bisiklet, oryantiring ve olta balıkçılığı yarışmaları düzenledik. YKS deneme sınavları yaptık. Ücretsiz YKS deneme kitapçığı dağıttık. YKS tercih rehberi hizmetinde bulunduk. Kültür turları gerçekleştirdik. Gençlik meclisi oluşturduk. Konferanslar, seminerler, çalıştaylar ve paneller düzenledik. Kolpa ve Mustafa Ceceli gibi sanatçılarımızın katılımlarıyla gençlik festivalleri ve gençlik şölenleri düzenledik. Gençlerimiz için sınavlara hazırlık moral konserleri yaptık. Sizlerin desteği ve katılımı ile önümüzdeki 5 yıllık süreçte sizler için sinema salonu ve kültür merkezi, aquapark, bilim merkezi ve planetaryum, kadın sosyal yaşam merkezi, etüt ve sanat merkezi, e-spor merkezi, oğuzhan kütüphanesi, bisiklet müzesi, bisiklet yolları ve paylaşım istasyonları, su parkı, ekstrem spor merkezi, ata sporları merkezi, gençlik festivalleri, otomobil pazarı, gençlik kartı projesi, bisiklet parkuru, BucakFest, kariyer ve istihdam merkezi, tebessüm kahvesi ve kafeler yapacağız. Ancak bu projeleri hayata geçirmemiz için hayatının ilk oyunu kullanacak olan siz gençlerin desteğine ihtiyacımız var. Bucak’ımıza rengini verecek olan sensin. Bucak senin yeteneğin ve emeğin üzerinde gelişecek. Sana çok güveniyor ve inanıyorum.

Hayatının ‘ilk’ olma özelliği taşıyan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanırken hem kendi geleceğinizi hem de Bucak’ımızın bütün yaşayanlarının geleceğini düşünmemiz gerekiyor. Daha yaşanabilir bir Bucak için hep beraber canla başla çalışmamız lazım. Birlikte başarıp, birlikte yaşayıp, birlikte yönetelim.

Sevgili Genç Arkadaşım! Sözlerime son verirken ömrünün uzun, sağlıklı ve mutlu geçmesini diliyorum. Yaşamının mimarı olman dileğiyle, şahsınızı ve ailenizi sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum.

Ağabeyin…

Emrullah ÜNAL

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı

Emrullah Ünal'dan gençlere mektup!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 7
    KIZDIM
  • 7
    BEĞENMEDİM
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    BEĞENDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Ağlasun Belediyesi'nden birlik ve beraberlik iftarı
Bölgesel

Burdur Ağlasun Belediyesi'nden birlik ve beraberlik iftarı

Ağlasun Belediye'since düzenlenen iftar programı Ramazan Ayının maneviyatında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bucak Belediyesinde devir teslim töreni yapıldı! Rozeti Emrullah Ünal taktı
Bölgesel

Bucak Belediyesinde devir teslim töreni yapıldı! Rozeti Emrullah Ünal taktı

Burdur'un Bucak ilçesinde belediye başkanı seçilen Hülya Gümüş, bugün düzenlenen devir teslim töreniyle görevi teslim aldı.

Emrullah Ünal'dan veda mesajı!
Bölgesel

Emrullah Ünal'dan veda mesajı!

Sosyal medya hesabından veda mesajı paylaşan Bucak Belediyesi eski Başkanı Emrullah Ünal, “Seçimi kazanan kardeşimizi ve ekibini tebrik ediyorum." dedi.

Başkan Ünal'dan Ata Sporuna Destek!
Bölgesel

Başkan Ünal'dan Ata Sporuna Destek!

Burdur Bucak Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Emrullah Ünal ata sporumuz olan yağlı güreşe desteklerini sürdürüyor.

Bucak'ta Muhteşem Miting! Emrullah Ünal'a Coşkulu Destek!
Bölgesel

Bucak'ta Muhteşem Miting! Emrullah Ünal'a Coşkulu Destek!

AK Parti Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal miting yaptığı sırada oluşan kalabalık ile gururlandı, Bucak halkına teşekkür etti.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'dan Teşekkür!
Bölgesel

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'dan Teşekkür!

Başkan Ünal Ramazan Ayı için Bucak Belediyesine destek olup merhum Abdullah Öner için iftar veren Öner ailesine teşekkür etti.