ANTALYA (İHA) - Milli Eğitim Bakanlığı, Avrupa Birliği’nin eğitim, gençlik ve spor alanlarındaki hibe programı olan Erasmus+ kapsamında İspanya’ya giden Antalyalı öğrenciler, derslere girerek gözlemde bulundu.
03 -23 Mart tarihleri arasında Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün projesi kapsamında, 5 öğrenci İspanya’nın Zaragoza şehrine gitti. İngilizce öğretmeni Feride Karaşahin, başkanlığında, Yunus Emre Anadolu Lisesi, Merkez Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Özel Sınav Fen Lisesi öğrencilerinden oluşan ekip, İspanya’nın Zaragoza şehrinde IES Pablo Gargallo kurumunda derslere girerek, gözlem hareketliliğinde bulundu.
Erasmus+ ekibi öğrenciler, tarih, beden eğitimi, görsel sanatlar, İngilizce ve teknik resim derslerine katılarak, farklı deneyimler kazandı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)