Kayseri

Erciyes Üniversitesi, Basketbolda Zaferle Döndü

18-22 Aralık 2023 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Üniversitelerarası Basketbol Bölgesel Lig müsabakaları sonucunda Erciyes Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı yenilgisiz şampiyon oldu.

Erciyes Üniversitesi, Basketbolda Zaferle Döndü

18-22 Aralık 2023 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Üniversitelerarası Basketbol Bölgesel Lig müsabakaları sonucunda Erciyes Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı yenilgisiz şampiyon oldu. Erciyes Üniversitesi Kız basketbol takımı ise ikinci olarak turnuvayı tamamladı.
Erciyes Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı sırasıyla; Konya Teknik Üniversitesi’ni 86-61, Abdullah Gül Üniversitesi’ni 69-48 ve Kayseri Üniversitesi’ni 75-50 mağlup etti. Erciyes Üniversitesi böylece namağlup şampiyon oldu. Kız Basketbol Takımı ise son gün oynadığı maçta Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi karşısında sahadan 68-24 galip ayrılarak turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Erciyes Üniversitesi Erkek-Kız Basketbol takımları Antrenörü Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Hasan Aksoyak turnuva hakkında yaptığı değerlendirmede; "Konya’da düzenlenen Üniversitelerarası Basketbol Bölgesel Lig müsabakalarında hem erkek takımımız hem de kız takımımız büyük bir başarıya imza atarak geleneği bozmadılar, yine kürsüde yerlerini aldılar. Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımı yürekten kutluyorum. Şimdi önümüzde Üniversitelerarası Süper Lige Terfi maçları var. Ara vermeden bu maçların hazırlığına başlayacağız" dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kepez’in kızları ilk 16’da
Spor

Kepez’in kızları ilk 16’da

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Anadolu Şampiyonasında 5 maçın 4'ünü kazanarak Türkiye'nin ilk 16 takımı arasına girdi.

Potanın efeleri artık maça hazır
Spor

Potanın efeleri artık maça hazır

Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı yarın kendi evinde İstanbul Efendileri Basketbol Takımı ile karşılaşacak.

Uludağ Kadın Basketbol Takımı’nın sağlık sponsoru Doruk Hastaneleri oldu
Yaşam

Uludağ Kadın Basketbol Takımı’nın sağlık sponsoru Doruk Hastaneleri oldu

Bursa Uludağ Kadın Basketbol Takımı’na sponsor olan Doruk Hastaneleri, Bursa’yı Süper Lig ve Avrupa’da temsil eden tek kadın basketbol takımının oyuncularına sağlık hizmeti verecek.

Tofaş Basketbol Takımı'ndan anlamlı ziyaret
Etkinlik

Tofaş Basketbol Takımı'ndan anlamlı ziyaret

Tofaş Basketbol Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde PAOK Mateco ile oynayacakları play-in eleme turu karşılaşması öncesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 1881 yılında Selanik'te doğduğu evi ziyaret etti.

Melikgazi Kayseri Basketbol takımı,  güzel başladı
Spor

Melikgazi Kayseri Basketbol takımı, güzel başladı

Melikgazi Kayseri, ilk hazırlık maçını kazandı

Sporcular Kente Hayran Kaldı
Bölgesel

Sporcular Kente Hayran Kaldı

Sporcular Bingöl’ü gezdi Haber Detayı..