Mersin

Erkekler sahada kadınlar tribünde

Mersin’de 18’incisi düzenlenen ve 122 karşılaşmanın oynanacağı köyler arası futbol turnuvasında tribünün büyük bölümünü kadınlar doldurdu. Haber Detayı...

Erkekler sahada kadınlar tribünde

 Çocukları ile geldikleri tribünde takımları için tezahürat yapıp alkış tutan kadınlar renkli görüntüler oluşturdu. Futbolcuların her pozisyonunda tribünlerde heyecanın dozu da arttı.
Erdemli ilçesinde kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla düzenlenen Kaymakamlık Kupası futbol turnuvası, bu yıl 42 köy ve mahalle takımı ile binin üzerinde futbolcunun katılımıyla başladı. Başlama vuruşu öncesinde kadınlar arasında halat çekme yarışması yapıldı. Ardından turnuvanın başlama vuruşunu Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, beraberinde Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İl Spor Müdürü Ökkeş Demir, sporcularla yaptı.

Vali Pehlivan:"Hanım kardeşlerimizin ilgi göstermesi dikkat çekici"
Vali Pehlivan, 71 mahallesi bulunan Erdemli’de turnuvaya 42 takımın katıldığını belirterek, "Erdemli ilçemiz sporun etrafında kenetlenmiş, kadınıyla erkeğiyle, çoluğuyla çocuğuyla spora olan ilgisini bu turnuvaya yansıtmış ki 18 yıl boyunca devam etmiş. Sadece bir yaş gurubu değil, her yaş gurubundan ve özellikle hanım kardeşlerimizin ilgi göstermesi dikkat çekici. Kadınlarımızın, hanım kardeşlerimizin bu turnuvaya ilgi göstermesi inanıyor ve biliyoruz ki centilmenlik düzeyini daha da arttıracak. Bu turnuvaların kardeşçe, dostluk çerçevesinde geçmesine büyük katkı sağlıyordur ve sağlayacaktır" dedi.

Cansu Demir: "Kadınlardan tam destek"
Tribünde takımını destekleyenlerden Cansu Demir, "Her sene düzenlenen bu maçı izlemeye geldik. Bir senedir bu maçları bekliyoruz. Rakiplerimizi yenip bu sene de şampiyon olmak istiyoruz" dedi.
Kadınlardan Elif Badas da, "Her sene olduğu gibi bu senede turnuva maçları başladı. Takımımızın arkasındayız çok heyecanlı bir maç, daha ilk maç. İleride bir sürü maçımız var, umarım şampiyon oluruz" diye konuştu.
Takımını desteklemek için geldiğini belirten Serap Gücüş ise "Köyümü temsil etmek için buraya geldim. Geleneksel olan bu turnuvaya her yıl burada olacağım ve köyüme destek vereceğim" ifadelerini kullandı.
Turnuvaya katılan muhtarlardan Necat Şahin, "Gençlerimiz mutlu olsun diye elimizden geleni yapıyoruz. Bu turnuva kaynaşmayı sağlıyor, kötü alışkanlıklardan uzak durmayı sağlıyor, büyüğe küçüğe saygıyı öğretiyor" şeklinde konuştu.
Geçen yılın şampiyonu Tapureli turnuvanın ilk maçında Ayaş karşısında bulduğu 3 gole 3 puan alarak açılış yaptı. Kadınların büyük ilgi gösterdiği turnuvanın şampiyonunun ise turnuva boyunca yapılacak 122 maç sonunda belli olacağı bildirildi.

Erkekler sahada kadınlar tribündeErkekler sahada kadınlar tribünde

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Mahallemde Maç Var Projesi Çeyrek Finali Başlıyor
Spor

Mahallemde Maç Var Projesi Çeyrek Finali Başlıyor

Denizli'de başlatılan mahalleler arası futbol turnuvası, çeyrek final müsabakalarıyla devam ediyor. Turnuvanın çeyrek final karşılaşmaları 2 Mayıs Perşembe günü Saraçoğlu ve Başkarcı statlarında yapılacak.

Futbol ve Adalet Bir Arada: Zonguldak'ta Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Spor

Futbol ve Adalet Bir Arada: Zonguldak'ta Kurumlar Arası Futbol Turnuvası

Adalet Bakanlığı’na bağlı kurumlar arası Zonguldak futbol turnuvası Fener Sentetik Saha’da Zonguldak Hakimler ve Savcılar ile Kdz. Ereğli Avukatlar arasında oynanan karşılaşma ile başladı.

Burdur LİGA heyecanı başlıyor! Kayıtlar bugün başlıyor!
Bölgesel

Burdur LİGA heyecanı başlıyor! Kayıtlar bugün başlıyor!

Burdur Belediyesi Armağan İlci Mahallesi Spor alanında heyecan dolu bir futbol turnuvası sizleri bekliyor! Burdur LİGA'ya kayıtlar 22 Mart'ta başlıyor ve 22 Nisan'a kadar devam edecek.

Afyon'da ödüllü Futbol Turnuvası sona erdi
Spor

Afyon'da ödüllü Futbol Turnuvası sona erdi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ödüllü Futbol Turnuvasının kazananları belli oldu.

Rektör Levent, sporcular ile bir araya geldi
Yaşam

Rektör Levent, sporcular ile bir araya geldi

Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı Üniversiteler Arası Bölgesel Ligler Futbol Turnuvası için üniversitede bulunan sporcular ile akşam yemeğinde buluştu.

Çayırlı' da düzenlenen yaz Kuran kursları futbol turnuvası sona erdi.
Etkinlik

Çayırlı' da düzenlenen yaz Kuran kursları futbol turnuvası sona erdi.

Kuran kursu öğrencileri halı sahada ter döktü