Balıkesir

Ersan Bahar ve Mutlu Karakaş adına düzenlen turnuvada şampiyon İstanbul Beylerbeyi oldu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bölge futbolunun unutulmaz isimleri Ersan Bahar ve Mutlu Karakaş adına organize edilen 8. Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası'nda Altınova Master Futbol Takımını 4-2 mağlup eden İstanbul Beylerbeyi Master Takımı kupanın sahibi oldu. Detaylar haberimizde..

Ersan Bahar ve Mutlu Karakaş adına düzenlen turnuvada şampiyon İstanbul Beylerbeyi oldu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bölge futbolunun unutulmaz isimleri Ersan Bahar ve Mutlu Karakaş adına organize edilen 8. Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası'nda Altınova Master Futbol Takımını 4-2 mağlup eden İstanbul Beylerbeyi Master Takımı kupanın sahibi oldu.
Ayvalık'ta her yıl İzmir Karşıyaka Spor Kulübü sportif faaliyetleri tarafından düzenlenen kupa maçlarının 8.'si Küçükköy Tafil Türkkan Stadyumu'nda 8 takımın katılımıyla yapıldı. Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden ilçenin futbolunun gelişmesinde çok büyük emekleri olan Ersan Bahar ve Mutlu Karakaş adına düzenlenen turnuva 3 gün sürdü. Oldukça çekişmeli karşılaşmaların oynandığı turnuvanın sonunda, A grubunda birinci olan Altınova Master Takımı, B Grubu birincisi olan İstanbul Beylerbeyi Master Takımıyla finale yükseldi.
İzmir Bölgesi hakemlerinden Vedat Batmaz, Ümit Çelik, ve Sinan Karahan'ın yönettikleri final maçı oldukça çekişmeli anların yaşanmasına sahne oldu. Karşılaşma Beylerbeyi takımının oyuncusu Mutlu'nun üç golü ve Hakan'ın attığı bir gol ile İstanbul Beylerbeyi Master Takımı'nın 4-2'lik üstünlüğü ile sona erdi. Turnuvada ikinci olan Altınova Master Takımı'nın gollerini ise Turgay kaydetti.
Turnuva sonrasında Ayvalık Belediyesi'nin Küçükköy'den Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Murat Akıner, Başkan Yardımcısı Özgür Delil, Mahalle Muhtarı Umut Bakır, KSK Masterler Sportif Faaliyetler Başkanı Kadir Sever, turnuva şampiyonu İstanbul Beylerbeyi ile turnuva ikincisi Altınova takımı ve turnuvayı yöneten hakemlere ödüllerini takdim etti.
Ayvalık Belediyesi'nin Küçükköy'den Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Murat Akıner, turnuvanın yakın dostları merhum Ersan Bahar ve Mutlu Karakaş adına düzenlenmesi nedeniyle turnuva komitesine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.