Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bölge futbolunun unutulmaz isimleri Ersan Bahar ve Mutlu Karakaş adına organize edilen 8. Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası'nda Altınova Master Futbol Takımını 4-2 mağlup eden İstanbul Beylerbeyi Master Takımı kupanın sahibi oldu.
Ayvalık'ta her yıl İzmir Karşıyaka Spor Kulübü sportif faaliyetleri tarafından düzenlenen kupa maçlarının 8.'si Küçükköy Tafil Türkkan Stadyumu'nda 8 takımın katılımıyla yapıldı. Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden ilçenin futbolunun gelişmesinde çok büyük emekleri olan Ersan Bahar ve Mutlu Karakaş adına düzenlenen turnuva 3 gün sürdü. Oldukça çekişmeli karşılaşmaların oynandığı turnuvanın sonunda, A grubunda birinci olan Altınova Master Takımı, B Grubu birincisi olan İstanbul Beylerbeyi Master Takımıyla finale yükseldi.
İzmir Bölgesi hakemlerinden Vedat Batmaz, Ümit Çelik, ve Sinan Karahan'ın yönettikleri final maçı oldukça çekişmeli anların yaşanmasına sahne oldu. Karşılaşma Beylerbeyi takımının oyuncusu Mutlu'nun üç golü ve Hakan'ın attığı bir gol ile İstanbul Beylerbeyi Master Takımı'nın 4-2'lik üstünlüğü ile sona erdi. Turnuvada ikinci olan Altınova Master Takımı'nın gollerini ise Turgay kaydetti.
Turnuva sonrasında Ayvalık Belediyesi'nin Küçükköy'den Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Murat Akıner, Başkan Yardımcısı Özgür Delil, Mahalle Muhtarı Umut Bakır, KSK Masterler Sportif Faaliyetler Başkanı Kadir Sever, turnuva şampiyonu İstanbul Beylerbeyi ile turnuva ikincisi Altınova takımı ve turnuvayı yöneten hakemlere ödüllerini takdim etti.
Ayvalık Belediyesi'nin Küçükköy'den Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Murat Akıner, turnuvanın yakın dostları merhum Ersan Bahar ve Mutlu Karakaş adına düzenlenmesi nedeniyle turnuva komitesine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)