Kırıkkale

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Valiliğine Atandı

Resmi Gazete' de yayımlanan atama kararıyla Erzincan Valisi Mehmet Makas , Kırıkkale Valiliğine atandı. İşte Mehmet Makas 'ın kariyeri ve atama detayları.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Valiliğine Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararıyla Erzincan Valisi Mehmet Makas'ın , Kırıkkale Valiliği'ne atanması resmiyet kazandı. 10 Ağustos tarihli Resmi Gazete' de yayımlanan kararnameyle birlikte toplam 57 ilin valisi değişti. Bu değişiklikle Erzincan Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Valiliği görevine atandı. Kırıkkale Valisi  Bülent Tekbıyıkoğlu ise Tunceli Valiliğine  atandı.

 

 

KIRIKALE VALİSİ MEHMET MAKAS KİMDİR?
 Mehmet Makas, 1975 yılında Karabük ili Safranbolu ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Safranbolu'da tamamladı. Yükseköğrenimini 1993-1997 yılları arasında Selçuk Üniversitesi İ.İ.B.F. Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. Daha sonra yedek subay olarak vatani görevini tamamladı. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi bölümünde Yüksek Lisansını yaptı.

2000 yılında Kastamonu'da Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Sırasıyla Afyon-Hocalar, Sinop-Saraydüzü Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Daha sonra bilgi ve deneyimini arttırmak üzere altı ay süre ile İngiltere' de Londra Middlesex Üniversitesi'nde eğitim gördü. Yurda döndüğünde Milli Güvenlik Akademisi Kamu Diplomasisi kursu aldı.

Kaymakamlık kursunu da başarıyla tamamlayarak sırasıyla Sivas ili İmranlı ilçesi Kaymakamı, Gümüşhane ili Köse ilçesi Kaymakamı, Erzurum ili Tortum ilçesi Kaymakamı, Erzincan ili Refahiye ilçesi Kaymakamı, İzmir ili Bayındır ilçesi Kaymakamı, Bursa ili Gürsu ilçesi Kaymakamı ve İstanbul ili Zeytinburnu ilçesi Kaymakamı olarak görev yaptı. 09.06.2020 tarihli ve 2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Erzincan Valisi olarak atanarak, 18.06.2020 tarihinde görevine başladı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Yedihilal Burdur İl Temsilciliğine Ahmet Arvasi GÜNEL Atandı
Bölgesel

Yedihilal Burdur İl Temsilciliğine Ahmet Arvasi GÜNEL Atandı

Yedihilal Burdur İl Temsilciliği'ne Ahmet Arvasi GÜNEL atandı. İl Temsilcisi GÜNEL, ideal sahibi, prensip sahibi, İslam'ı doğru anlayan ve davaya bağlı bir gençlik hedeflediklerini belirtti.

Bucak'ın Gurur Kaynağı Albay Murat Atan, Yıllar Sonra Burdur'a Atandı
Bölgesel

Bucak'ın Gurur Kaynağı Albay Murat Atan, Yıllar Sonra Burdur'a Atandı

Bucak'ın gurur kaynağı Albay Murat Atan, özel sebeplerden dolayı yıllar sonra memleketi Burdur'a atandı. Atan'ın geri dönüşü, Burdur halkını sevindirdi.

AK Parti Burdur Tefenni İlçe Başkanlığı'na Ramazan Kayacan atandı
Bölgesel

AK Parti Burdur Tefenni İlçe Başkanlığı'na Ramazan Kayacan atandı

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Tefenni İlçe Başkanlığı'na Ramazan Kayacan'ın atandığını duyurdu.

Deva Partisi Bucak İlçe Başkanlığına Osman Atan atandı
Bölgesel

Deva Partisi Bucak İlçe Başkanlığına Osman Atan atandı

Burdur Bucak ilçesinde 34 yıldır esnaflık yapan Osman Atan, Deva Partisi Bucak İlçe Başkanlığına atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 üniversiteye rektör atadı
Bölgesel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 üniversiteye rektör atadı

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Altınbaş Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Çağrı Erhan, Atılım Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Serkan Eryılmaz, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Esra Hatipoğlu, İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Fadime

 Şırnak ve ilçelerine toplam 178 doktor atanacak
Bölgesel

Şırnak ve ilçelerine toplam 178 doktor atanacak

Şırnak merkez ve ilçelerinde görev yapmak üzere Sağlık Bakanlığı tarafından uzman ve pratisyen hekim atama planlaması yapıldı. Devamı haberimizde...