Yozgat’ın Sorgun ilçesinde, alt yapı çalışmaları doğrultusunda değiştirilen asbestli su boruları, ilçe meydanında sergileniyor.
Sorgun Belediyesi, ilçe genelinde yıpranmış ve kullanım ömrünü tamamlamış içme suyu ve kanalizasyon hattının yenilenmesi için başlattığı alt yapı yenileme çalışmalarını büyük hızla sürdürüyor. Çalışmaların başladığı günden bu güne kadar 157 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattını yenileyen Sorgun Belediyesi, ömrünü tamamlamış ve sağlığa zararlı hale gelmiş eski asbestli içme suyu borularını Şakir Efendi Meydanında sergiye çıkardı.
Alt yapı yenileme çalışmalarının önemine değinip vatandaşlara sağlıklı ve kaliteli hizmet verebilmek adına önemli bir işe imza atan Sorgun Belediyesi’nin bu çalışmalarını ilçe halkı da takdir ile karşılıyor.
İlçe halkı yer altından çıkarılan ve yenisi ile değiştirilen boruları yakından inceleme fırsatı buluyor.
İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)