2024 yerel seçimlerinde Ak parti den belediye başkanı olmak isteyen adaylar başvurularını sürdürüyor . Serik Ak parti İlçe Başkanlığına Serik Belediyesine Aday Adayı olmak için Eski Başkan Ramazan Çalık Başvurusunu yaptı
Eski Başkan Ramazan Çalık yaptığı paylaşımda "Ak Parti Serik İlçe Belediye Başkanlığı Adaylık başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. Serik'imize, vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun."
Prof. Dr. Ramazan Çalık
Ak Parti Serik İlçe Belediye Başkan Aday Adayı ifadelerini kullandı
Prof. Dr. RAMAZAN ÇALIK kimdir
Prof. Dr. Ramazan ÇALIK, 1961 Antalya-Yeşilyurt doğumludur. 09.07.2012 tarihinde Yükseköğretim Kurumu Başkanlığı tarafından Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. ÇALIK, 1985 yılında Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1988 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisansını, 1994 yılında da doktorasını tamamlayarak aynı kürsüde yardımcı doçent olarak atanmıştır.
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi alanında 2005 yılında Doçent ve 2010 yılında Profesör unvanlarını alan ÇALIK, Türk-Alman Dostluk Derneği üyesi olup üç yıl Almanya olmak üzere Avusturya ve İsviçre’de akademik görevlerde bulunmuştur. Yurt içi ve yurt dışında yürütülen uluslararası birçok projede yürütücü ve danışman olarak görev alan Prof. Dr. ÇALIK, uluslararası ve ulusal çok sayıda dergiye de hakemlik yapmıştır. Yürüttüğü projelerle ülkemize 1,5 milyon Euro civarında maddi girdi sağlayan ÇALIK, bu faaliyetlerini halen sürdürmektedir.
Almanca ve Türkçe olmak üzere uluslararası ve ulusal hakemli dergilerde pek çok yayını ve 6 kitabı bulunan Prof. Dr. ÇALIK, çok sayıda uluslararası ve ulusal sempozyum ve konferansa konuşmacı ve yönetici olarak iştirak etmiştir.
Bir dönem Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Cumhuriyet Tarihi Ana Bilim Dalı Başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. ÇALIK; dekan yardımcılığı, senato üyeliği ve meslek yüksekokulu müdürlüğü gibi çeşitli idarî görevlerde de bulunarak yöneticilik alanında tecrübe sahibi olmuştur.
2014 yerel seçimlerde Antalya Serik Belediye başkanı seçilen Prof. Dr. RAMAZAN ÇALIK 2024 YERE SEÇİMLERDE TEKRAR ADAY ADAYI
Almanca bilen Ramazan ÇALIK, evli ve üç çocuk babasıdır
Bir süre önce AK Partiden istifa eden ve Bağımsız olarak Serik Belediye Başkanlığı görevini yürüten Enver Aputkan, aldığı kararla Büyük Birlik partisi (BBP) nden belediye başkan adayı oldu.
CHP'nin Serik belediye başkan adayı Serik Devlet Hastanesi'nde 12 yıl başhekim yardımcılığı yapan genel cerrah Uzm. Dr. Kadir Kumbul Başkanlığında Serik Belediye Meclis üyeleri nin listesi
Önceki dönem Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde resmen Yeniden Refah Partisinden Serik Belediye Başkanlığı için aday oldu.
Serik devlet hastanesi Baş hekim yardımcısı Uzman doktor Kadir Kumbul, Serik CHP belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Akdeniz Üniversitesi tıp fakültesinde başhekim yardımcısı Doç.Dr. Veli Vural, AK Partiden Belediye Başkanlığı aday adaylığı için müracaatını yaptı. Doç.Dr. Veli Vural Kimdir
Antalya'da Sevgililer Günü'nü unutulmaz kılmak isteyen çiftler, 14 Şubat'ta nikah masasına oturdu.
Yorumlar (0)