Sancaktar’dan Ankara çıkartması
Kısa süre önce belediye başkan adaylığı için Korkuteli Ak Parti İlçe Başkanlığından istifa eden Kemal Sancaktar adeta Ankara’ya karargah kurdu. 31 Mart’da yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayın Ak Parti’den çıkması için büyük bir mücadele örneği sergileyen Sancaktar istifa ettiği günden itibaren Ak Parti Genel Merkezinde yoğun çaba harcıyor. Pazartesi günden beri yine Ankara’da olan Sancaktar birçok Ak Parti kurmayı ve milletvekilleri ile bire bir görüşme gerçekleştirerek Korkuteli üstüne istişarelerde bulundu. Bunların yanı sıra MHP Milletvekili Hilmi Durgunu ziyaret etti.
Önümüzde ki yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak Ak Parti’nin Korkuteli’nde aday çıkartması için büyük çaba harcadığını ifade eden Sancaktar şunları söyledi; “İlçe başkanlığı sonrası ilçemizde Ak Partinin belediye başkan aday çıkartması için çabalarımız sürüyor. Cumhur ittifakı olarak birlik beraberliğimizi sürdürürken adayın Ak Parti saflarından belirlenmesini istiyoruz. Bu konuda İl Teşkilatımızda milletvekillerimizde bizlerin yanında. Çalışmalarımız sürüyor, bu konu önümüzde ki günlerde netleşecek” dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)