Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerince gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 22 bin 153 araç kontrol edilirken, 7 bin 620 araç ve sürücüye ceza yazıldı.
Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü’ne ve İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından 8 Temmuz ile 15 Temmuz tarihleri arasında trafik denetimleri gerçekleştirildi. Denetimlerde, 22 bin 153 araç kontrol edilirken kusurlu bulunan 7 bin 620 araca ve sürücüsüne ceza yazıldı. Ayrıca denetimlerde, 218 araç trafikten men edilirken, 92 araç sürücüsünün ehliyetine el konuldu.
Ayrıca ekipler tarafından kent genelinde meydana gelen 53 yaralanmalı ve 61 maddi hasarlı trafik kazasına müdahale edildiği öğrenildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)