Eskişehir / Tepebaşı

Eskişehir'de duyarlı öğrencilerden sokak hayvanlarına bağış

Öğrencilerden can dostlara anlamlı bağış

Eskişehir'de duyarlı öğrencilerden sokak hayvanlarına bağış

Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi bünyesinde bulunan sokak hayvanlarına duyarlı vatandaşlardan mama, barınma gibi temel ihtiyaçlar konusunda bağış gelmeye devam ediyor.
Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi, çok anlamlı bir bağışı daha sokak hayvanları adına kabul etti. Eskişehir Teknik Üniversitesi Yapı Kulübü’nden 20 öğrenci, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde yapmış oldukları 3 kulübeyi Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’ne bağışladı. Zorlu hava şartlarında can dostlara sıcak birer yuva olacak kulübeler, ilçenin çeşitli noktalarına yerleştirilecek.
ESTÜ Yapı Kulübü Sosyal Sorumluluk Koordinatörü Onur Aktütüncü, “Biz bu sene sosyal sorumluluk departmanını da ekledik. Bu tip sosyal sorumluluk projesiyle öğrenci arkadaşlarımıza yardım etme imkanı sunup hem de güzel projelerde birlikte olma gibi planlarımız var. Sokak köpekleri ve ihtiyacı olan köpekler için köpek kulübesi projesi yaptık. Okulumuzdaki atölyemizde kulüp üyelerimiz 20 kişi ile birlikte elimizden geldiğince kulübe yapımı gerçekleştirdik. Sonunda 3 kulübemiz oldu. Bunu da Tepebaşı belediyesi Doğal Yaşam Merkezi ile iletişime geçtik ve buraya bıraktık” dedi. Öğrenciler, Tepebaşı Belediyesi’ne sokak hayvanlarını korumak adına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Kulübeleri teslim alan Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi yetkilileri de duyarlılığından ötürü öğrencilere teşekkür etti.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

İklim Krizine dikkat çekmek için 'Dünya Saatine' tam destek!
Yaşam

İklim Krizine dikkat çekmek için 'Dünya Saatine' tam destek!

Tepebaşı Belediyesi, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) iklim krizine dikkat çekmek sürdürdüğü ’Dünya Saati’ etkinliğine her yıl olduğu gibi bu yıl da destek vererek, belediye binasının ışıklarını bir saatliğine kapattı.

Hamid Yüzügüllü’den dikkat çeken eğitim projesi
Yaşam

Hamid Yüzügüllü’den dikkat çeken eğitim projesi

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, eğitim öğretime önem verecek önemli projelere imza atacaklarını söyledi.

Başkan Ataç'tan Çınar'a anlamlı hediye
Yerel Yönetim

Başkan Ataç'tan Çınar'a anlamlı hediye

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, özel birey Emre Çınar’a keman hediye ederek hayalini gerçekleştirdi.

İklim sözcüleri iklim değişikliği hakkında bilgiler verdi
Yaşam

İklim sözcüleri iklim değişikliği hakkında bilgiler verdi

Tepebaşı Belediyesi’nin iklim değişikliğine karşı farkındalık oluşturmak için hayata geçirdiği Tepebaşı İklim Sözcüleri, Belde Evleri’nde 106 kadın kursiyer ile bir araya gelerek iklim değişikliği hakkında bilgilendirmede bulundu.

Tepebaşın'da   çocuklar sporla yaz tatilini geçiriyor.

Tepebaşın'da çocuklar sporla yaz tatilini geçiriyor.

Sporun adresi Tepebaşı Haber Detayı..

Tüm Gelirler Sokak Hayvanlarına Gidecek!
Etkinlik

Tüm Gelirler Sokak Hayvanlarına Gidecek!

Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalında stant açan hayvanseverler kendi tasarladıkları ürünlerin gelirini sokak hayvanları yararına kullanılmak üzere satışa çıkardı.