ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce, Eskişehir Odunpazarı İlçesi Kurtuluş İlkokulunda 4’üncü sınıf öğrencilerine yönelik ‘Hayvan Sevgisi ve Sokak Hayvanlarına Yaklaşım’ konulu eğitim düzenlendi.
Söz konusu eğitim, Eskişehir İl Tarım ve Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü’nde görevli Veteriner Hekim Erol Yakut tarafından verildi. Toplam 40 ilkokul öğrencisi ve öğretmelerinin katıldığı eğitimde hayvan sevgisi, hayvan davranışları, hayvanların beslenmesi, hayvanların hayatımızdaki yeri, sokak hayvanlarına yaklaşım ve hayvan sahiplenme konular üzerinde bilgiler verildi. Eğitim, soru cevap etkinliği şeklinde tamamlandı.
Bu kapsamda eğitimler 2023-2024 eğitim-öğretim yılı sonuna kadar Eskişehir ilindeki mevcut okullarda devam edecek.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)