Eskişehir’de aralık ayının son günlerinde etkisini gösteren güneşli hava vatandaşlar için fırsata dönüştü.
Eskişehir’de kış ayları yaşanmasına rağmen hafta başından itibaren hava sıcaklığı özellikle öğle saatlerinde 13 dereceye kadar yükseldi. Soğuk günleri geride bırakan Eskişehir halkı güneşli havayı fırsat bilip kendilerini dışarı attı. Bu aylarda ‘kış güneşi’ olarak nitelendiren güneşli hava karşısında vatandaşların kentin işlek caddelerinden olan Hamamyolu Caddesi’nde vakit geçirdiği görüldü. Bazı vatandaşların güneş altında yürüyüş yaptığı, bazılarının ise çevredeki banklarda oturup zamanını değerlendirdiği göze çarptı. Öte yandan bazı vatandaşlar yılın son günlerinde güneşli havanın olmasından dolayı memnun olduğunu ifade etti.
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünün tahminlerine göre ise hafta sonunda kentte parçalı bulutlu bir havanın olması bekleniyor.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)