Eskişehir’de 280 polisle gerçekleştirilen ‘Huzur’ uygulamasında 4 bin 936 şahıs, 86 işletme ve 511 araç denetlendi. Denetimlerde aranması bulunan 15 şahıs yakalanırken 79 araç sürücüsüne 169 bin TL para cezası kesildi.
İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından dün akşam saatlerinde geniş çaplı denetim düzenlendi. Özellikle alkollü eğlence mekanlarının olduğu bölgelerde gerçekleştirilen denetimlere, 280 personel, 3 tim çevik kuvvet ve 1 tim özel harekat katıldı. Denetimlerde, 4 bin 936 şahsın kimlik sorgulaması yapıldı. Aralarında farklı suçlardan farklı sürelerde hapis cezası bulunan ve aranma kaydı bulunan 15 şahıs yakalandı. Ayrıca 5 şahsın yoklama kaçağı olduğu tespit edildi. Şüphe üzerine 2 şahsın yapılan üst aramasında 74 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.
Denetimlerde, 86 umuma açık işletmede kontroller yapıldı. Eksikleri bulunan 7 işletmeye işlem yapıldı. Ayrıca trafik denetimlerinde 511 araç kontrol edilirken, farklı nedenlerle kusurlu bulunan 79 araç ve sürücüsüne toplamda 169 bin 905 TL para cezası kesildi.
İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)