MALATYA (İHA) - Malatya’nın Hekimhan’ın ilçesinde 2 katlı kerpiç evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi.
Hekimhan ilçesine bağlı Taşbaşı Mahallesi Ata Önder Atabey Caddesi üzerinde bulunan 2 katlı kerpiç bir evde yangın çıktı. çevredekilerin durumu itfaiye ekiplerine bildirmesi ile kısa sürede olay yerine gelen İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler alevlere müdahale etti.
Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, yangında dumandan etkilenen 2 vatandaş ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Durumları iyi olan şahıslar taburcu edilirken, jandarma çıkan yangınla ilgili inceleme başlattı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)