Antalya'nın Aksu ilçesinde tek katlı müstakil evde çıkan yangında, evin 1 odası kullanılamaz hale geldi. Evde tek başına uyuduğu sırada yangına yakalanan 16 yaşındaki genç, alevleri söndürmek istese de başarılı olamadı. Genç adam o anları gözleri dolarak anlattı.
Yangın saat 08.00 civarında Aksu ilçesi Pınarlı Mahallesi Emek Sokak bulunan tek katlı evin oturma odasında meydana geldi. Yangın esnasında evde tek başına uyuyan 16 yaşındaki Selim Afşin, alevleri görünce kendi müdahale etmek istedi ancak söndüremedi. Gencin durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesinin ardından olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, alevleri diğer odalara sıçramadan söndürdü.
Yangın sırasında evde uyuduğunu belirten 16 yaşındaki Selim Afşin, o anları gözleri dolarak şu şekilde anlattı: “İçerde uyuyordum. Klimanın kablosundan ateş çıktığını gördüm. Yattığım koltuk yanmaya başladı. Eşyalar yanmaya başladı. Kablodan çıktı yangın. Kablolar üzerime düştü. Söndürmeye çalıştım ve itfaiyeye haber verdim. 6 kişilik bir aileyiz. Evde yalnızdım” dedi.
Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)