Evin Demirhan Yavuz’dan Dünya Şampiyonası’nda Bronz Madalya
Hırvatistan’ın Zagreb kentinde 13-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda, kadınlar 50 kilogram kategorisinde mücadele eden milli sporcumuz Evin Demirhan Yavuz, bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.
Yavuz, ilk olarak İtalyan rakibi Emanuela Liuzzi’yi 6-4 mağlup ederek bronz madalya maçına çıkma hakkı kazandı. Bronz madalya mücadelesinde ise Moğol güreşçi Munkhnar Byambasuren’i 3-2 yenerek kürsüye çıkmayı başardı.
Müsabaka boyunca gösterdiği özverili ve kararlı performansla dikkat çeken milli sporcu, azmi ve mücadele ruhuyla hem izleyenleri hem de ülkemizi gururlandırdı.
Evin Demirhan Yavuz'u elde ettiği bu önemli başarıdan dolayı tebrik ediyor, kariyerinde başarılarının devamını diliyoruz.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)