Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay, ilçemiz İndibi mevkii, mezarlık karşısında, dağlık alanda bölgedeki evlere ve vatandaşlara tehlike arz eden oldukça büyük kayanın AFAD ile yapılan istişareler sonucunda Rize'den gelen uzman ekiplerce imha edildiğini duyurdu.
Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay yaptığı açıklamada, " İlçemiz indibi mevkii, mezarlık karşısında, dağlık alanda, bölgedeki evlere vatandaşlara tehlike arz eden oldukça büyük kaya, AFAD ile yapılan istişareler sonucunda Rize den gelen uzman ekiplerce videoda görüldüğü gibi imha edilerek, tehlike bertaraf edilmiştir. ÇELTİKÇİ Belediyesi olarak halkımızın tüm sorunlarına çözümler üretmekteyiz. " ifadelerini kullandı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)