Muğla / Fethiye

Fethiye'de feci kaza

Fethiye’de 4 araçlı trafik kazası: 1 ölü, 5 yaralı. Devamı haberimizde...

Fethiye'de feci kaza

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçerek 3 araca çarptı. Feci kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Kaza, Karaçulha Mahallesi Fethiye-Antalya karayolunda meydana geldi. 17 KA 444 plakalı otomobil sürücüsü Y.A. direksiyon hakimiyetini henüz bilinmeyen bir nedenle kaybetti. Savrulan otomobil bölünmüş yoldaki telleri kırarak, karşı şeride geçti. Fethiye istikametine doğru seyir halinde olan 71 BC 726, 16 AVE 370, 48 JL 226 plakalı otomobillere çarptı. Kazada otomobil hurda yığınına dönerken, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye; sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri otomobilde sıkışan Y.A.’yı yarım saat süren uğraşın adından çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Y.A. ve aynı otomobilde bulunan Saim Haykır, H.A. ile diğer araçlarda bulunan F.E., P.E. ve E.E. isimli yaralılar sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılarak ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Çevredeki vatandaşlar da sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında yaralıları battaniye ve şemsiyeler ile güneşten korumaya çalıştı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Saim Haykır doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Karaman'da Kavşakta kaza: 1 Yaralı
3. Sayfa

Karaman'da Kavşakta kaza: 1 Yaralı

Karaman’da minibüsün kavşakta bekleyen motosiklete arkadan çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

Otomobil dereye uçtu! 1 ölü 1 yaralı
Yaşam

Otomobil dereye uçtu! 1 ölü 1 yaralı

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde otomobilin dereye uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Adıyaman’da Tevfik Alptekin  yaşam savaşını kaybetti
3. Sayfa

Adıyaman’da Tevfik Alptekin yaşam savaşını kaybetti

Adıyaman’da, 3 aylık evli çiftin yaşadığı kazada ağır yaralanan Tevfik Alptekin de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden 3 aylık evli çiftten geriye ise düğün fotoğrafları kaldı.

‘Gözüme bir perde indi, ne olduğunu anlamadım’
3. Sayfa

‘Gözüme bir perde indi, ne olduğunu anlamadım’

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 araç hurdaya dönerken, araçlarda bulunan 2 kişi ise hafif yaralandı. Kazayı gören bir tır sürücüsü ise kazaya bakmak isterken başka bir araca sürterek ikinci bir kazaya sebep oldu.

Isparta'da Tehlikeli Bisiklet Kullanımı Kazayla Sonuçlandı!
Yaşam

Isparta'da Tehlikeli Bisiklet Kullanımı Kazayla Sonuçlandı!

Isparta’da bir grup gencin bisikletin koltuğuna uzanarak yaptığı tehlikeli yolculuk cep telefonu kamerasına yansıdı. Yoldan geçen araçlara aldırış etmeyen gençlerden biri, dikkatini kaybetmesi sonucu ağaca çarparak otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Aksaray'da Kamyonete Aşırı Yük: Kazaya Davetiye!
3. Sayfa

Aksaray'da Kamyonete Aşırı Yük: Kazaya Davetiye!

Aksaray’da kamyonete yüklediği aşırı yükle karayolunda seyreden sürücü yürekleri ağza getirdi.