Antalya’nın Finike ilçesindeki müstakil evde çıkan yangında yaşlı çift hayatını kaybetti. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.
Yangın, Finike Eski Mahalle 125. Sokak üzerindeki tek katlı müstakil evde çıktı. Edinilen bilgiye göre, yaşlı çift Salih ve Melahat Çakır’ın yaşadığı evde henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. Alevleri görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirirken, vatandaşlar yangına hortumlarla müdahale etmeye çalıştı. Alevlerin sardığı evde çökmeler de meydana geldi. İhbarla birlikte olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Evde yapılan incelemede Salih Çakır ve Melahat Çakır’ın cansız bedenine rastlanıldı. Öte yandan çiftin yatalak olduğu belirtildi.
Ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı. İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)