MANİSA (İHA) - Süper Lig’de şampiyonluk düğümünün son haftaya kalmasının ardından Manisa’nın Salihli ilçesindeki Galatasaray Taraftarlar Derneği, 24. şampiyonluk zinciri başlattı. Taraftarların başlattığı sosyal medya “Şampiyonluk zincirine” dernekler destek verirken, destek çığ gibi büyüdü.
Süper Lig'de lider Galatasaray'ın, takipçisi Fenerbahçe'ye 1-0 yenilmesinin ardından şampiyonluk mücadelesi son haftaya taşındı. Son haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 3 puan önünde giren ve deplasmanda Konyaspor’un konuğu olacak olan Galatasaray’a, şampiyonluk için galibiyetin yanı sıra 1 puan yeterli olacak.
Deplasmanda Konyaspor karşısında şampiyonluk maçına çıkacak olan Galatasaray’a, Salihli Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından sosyal medya zinciri başlattı. Salihli Galatasaray Taraftarlar Dernek Başkanı Uğur Özçelik’in “Okan hocamıza ve oyuncularımıza güveniyoruz. Biz Galatasaray Taraftarlar Derneği olarak 24. Şampiyonluk kutlaması için hazırlıklarımıza başladık” şeklinde başlatmış olduğu “24. Şampiyonluk hazırlıklarına başladık” şeklindeki sosyal medya zincirine, Türkiye’nin her bölgesinden birçok taraftar dernek başkan ve yöneticileri destek verdi.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)