Bitlis’te yapılan Kürtçe stand up gösterisi büyük beğeni aldı.
Tiyatro oyuncusu Erdal Kaya, tek kişilik stand up gösterisi ‘Vik û Vala’ (Bomboş) oyunuyla turneye çıktı. Bitlis’te yaptığı 2 seanslık stand up gösterisinde sevenleriyle bir araya gelen Kaya, misafirlerini doğasıya güldürdü. Bitlis’te yapılan Kürtçe stand up gösterisi yoğun ilgi ve beğeni aldı.
Kürtçe yapılan esprileri anladıkları ve mutlu olduklarını söyleyen Tuğba Orak, “Tiyatro oyuncusu Erdal Kaya’nın stand up gösterisini severek izledik. Doyasıya güldük ve bizim için de güzel bir aktivite oldu” dedi.
Bitlis’te 2 seans oynadım. Her iki seans da çok ayrı coşkuluydu. Seyircilerimiz böyle Kürtçe etkinlikleri özlemişler. Tabi bu özlem sahneye de yansıyordu ve bunu hissetmemle beraber daha coşkulu oynadım. Gelenlere de ayrıca teşekkür etmek isterim” dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)