Galler - Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Uluslar Ligi Galler - Türkiye Maçı Hangi Kanalda, Şifresiz Mi? (Muhtemel 11)
Türkiye, UEFA Uluslar Ligi'nde B Ligi 4. Grup'ta yer alarak ilk mücadelesini Galler karşısında verecek. Futbolseverler merakla Galler - Türkiye maçı ne zaman, Galler - Türkiye maçı saat kaçta ve hangi kanalda sorularının yanıtlarını arıyor. A Milli Takımımız, EURO 2024 performansıyla dikkat çekmiş ve bu başarıyı Uluslar Ligi'nde de tekrarlamak istiyor. İşte, Galler - Türkiye maçı hakkında merak edilen tüm detaylar...
Uluslar B Ligi 4. Grup'ta yer alan Türkiye, ilk maçına deplasmanda Galler karşısında çıkacak. Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak mücadele için nefesler tutuldu. Galler - Türkiye maçı, 6 Eylül Cuma günü oynanacak ve Türkiye saati ile 21.45'te başlayacak. Bu zorlu karşılaşma için ay-yıldızlı ekibimiz sahaya üç puan hedefiyle çıkacak.
Galler - Türkiye maçı hangi kanalda sorusu futbolseverler arasında büyük merak uyandırdı. Mücadele, TV8,5 ve Exxen platformlarında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca karşılaşmayı izlemek isteyenler, dijital platformlar aracılığıyla da maçı takip edebilir. Avrupa kupalarının genellikle TRT 1 üzerinden yayınlanması, bu karşılaşmanın hangi kanalda olacağı konusunda kafa karışıklığına yol açtı. Ancak maçın TV8,5 ve Exxen'de yayınlanacağı kesinleşti.
Milli Takımımızın sahaya çıkması beklenen muhtemel 11 ise şu şekilde:
A Milli Futbol Takımı, Galler ile bugüne kadar 9 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Milliler, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Türkiye, Galler karşısında toplamda 10 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü. 2023 yılında oynanan son mücadelede, Yusuf Yazıcı'nın golüyle beraberliği sağlamış ve mücadele 1-1 sona ermişti.
6 Eylül'deki Galler - Türkiye maçı'nı, Norveçli hakem Rohit Saggi yönetecek. Saggi'nin yardımcıları ise Morten Jensen ve Anders Olav Dale olacak. Maçın dördüncü hakemliğini Sigurd Kringstad üstlenecek. Kritik karşılaşma öncesinde tüm gözler sahada olacak.
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelen bilgilere göre, A Milli Takım kampına katılan Semih Kılıçsoy, sol kasığında yaşadığı zorlanma nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Kılıçsoy’un tedavisine kulübünde devam edileceği açıklandı. Bu gelişmelerle birlikte teknik direktör Vincenzo Montella yönetimindeki milliler, Galler - Türkiye maçı ile Uluslar Ligi'nde galibiyetle başlamak istiyor.
Uluslar B Ligi 4. Grup'ta Türkiye dışında İzlanda ve Karadağ takımları da yer alıyor. Grubun diğer maçında ise İzlanda ve Karadağ karşı karşıya gelecek. Türkiye’nin en büyük hedefi, bu gruptan birincilikle çıkarak üst tura yükselmek. Galler - Türkiye maçı, bu hedef doğrultusunda büyük önem taşıyor.
Maçı izlemek isteyen futbolseverler için canlı yayın bilgileri şöyle:
Milli Takımımızın, zorlu Galler - Türkiye maçı sonrasında gruptaki performansı büyük merakla bekleniyor. Uluslar Ligi'nde başarılı bir performans gösteren Türkiye, bu maçı kazanarak lige moralli başlamak istiyor.
Galler - Türkiye maçı, 6 Eylül Cuma günü saat 21.45'te oynanacak.
Mücadele, TV8,5 ve Exxen platformlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.
Maç, Galler'in başkenti Cardiff'teki Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak.
Karşılaşmanın hakemi, Norveçli hakem Rohit Saggi olacak.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)