İstanbul

Gazeteci Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi parçalanmış halde Derin dondurucuda bulundu

Gazeteci Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar’ın cansız bedeni, İstanbul Bayrampaşa’da bir binanın 3’üncü katında derin dondurucu içerisinde parçalara ayrılmış halde bulundu. MUSTAFA KASADAR KİMDİR?

Gazeteci Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi parçalanmış halde Derin dondurucuda bulundu

Gazeteci Mustafa Kasadar’ın oğlu   Muhammed Nuh Kasadar’ın cansız bedeni, İstanbul  Bayrampaşa’da bir binanın 3’üncü katında derin dondurucu içerisinde parçalara ayrılmış halde bulundu.

Gencin fidye için kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerine kapsamlı çalışma başlatan Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayet zanlısı olarak belirlenen adresin sahibi Hakan Ö.’yü (28) gözaltına aldı. Gazeteci Mustafa Kasadar’ın eski çalışanı olduğu tespit edilen Hakan Ö.’nün, ifadesinde “Benim evimde birlikte nargile içtik. ‘Babanın bana borcu vardı’ dedim tartıştık. Kavga ettik, kavga sırasında kendisini öfkeye kapılıp boğdum. Öldüğünü anlayıncaya cesedi ortadan kaldırmak için parçalara ayırdım” dediği öğrenildi. Polisin konuyla ilgili soruşturması devam ediyor

."Mustafa Kasadar kimdir, oğlu neden öldü?" sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İstanbul'da bir apartman dairesinde yaşanan cinayetin detayları kan dondurdu. Cesedin Ravza Yayınları sahibi Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nur Kasadar olduğu ortaya çıktı. Peki, Mustafa Kasadar'ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar kimdir? İşte, haberin ayrıntıları....

Gazeteci Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar’ın cansız bedeni, İstanbul Bayrampaşa’da bir binanın 3’üncü katında derin dondurucu içerisinde parçalara ayrılmış halde bulundu.
MUSTAFA KASADAR KİMDİR?

İlahiyatçı yazar, yayıncı, Ravza Yayınları'nın sahibi olan Mustafa Kasadar, 1965 yılında Erzurum'da hayata geldi.1988 yılında Erzurum İlahiyat Fakültesi'nden mezun olan Mustafa Kasadar İsmailağa Cami'nde Ömer Keleş Hoca Efendi'den 4 yıl Arapça Medrese eğitimi aldı. 1989 yılında Ravza Yayınları'nı kurdu.

25 yıldır yayıncılık yapan Kasadar, 9 yıl da öğretmenlik yaptı. Kitapları çok sevdiği için öğretmenlikten istifa ederek Ravza Yayınları'nı kurmuş. Kasadar, yayıncılığa başlamadan önce de kitapları çok sevdiğini, kitapçılara sık sık gittiğini söyledi

.Ravza Yayınları'ndan şimdiye kadar beş yüze yakın eser çıktığını söyleyen Kasadar, "Yayıncılık çok zor bir iş. Ravza'nın kitaplarıyla büyüyen bir nesil oldu. Fikir kitapları yayınladığımız dönemlerde bu kitaplarımızdan çok kişi istifade etti.

Özellikle gençliğe yönelik yayınlar yaptı. Uzun yıllar Milli Gençlik Vakfı'da yönetici olarak; onun devamı olan Anadolu Gençlik Derneği'nde de eğitimci olarak görev yaptı. Ehl-i Sünnet Âlimler Birliği Derneği (ESAB), Uluslararası Müslüman Âlimler Birliği Derneği (UMAD), Dünya Müslüman Âlimler Birliği, Din Görevlileri Birliği Derneği gibi birçok derneğin üyesidir.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    ÜZÜLDÜM
  • 2
    KIZDIM
  • 2
    BEĞENDİM
  • 2
    GÜLDÜM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Yozgat'ta Boşanma Aşamasındaki Kadını Öldüren Şahıs Hapse Mahkum Edildi
3. Sayfa

Yozgat'ta Boşanma Aşamasındaki Kadını Öldüren Şahıs Hapse Mahkum Edildi

Yozgat’ta boşanma aşamasında olduğu eşini bıçaklayarak öldürüp, kayınvalidesini de ağır yaralamaktan yargılanan şahıs, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Davalısı tarafından öldürülen avukat mezarı başında anıldı
Yaşam

Davalısı tarafından öldürülen avukat mezarı başında anıldı

Davalısı tarafından 29 Nisan 2019 tarihinde öldürülen Aksaray Barosuna kayıtlı Avukat İbrahim Ergin ölümünün 5. yılında mezarı başında anıldı.

Burdurlu Önder Çakır Antalya'da  Trafikteki kavgada canından oldu!

Burdurlu Önder Çakır Antalya'da Trafikteki kavgada canından oldu!

Antalya'da Eşi Kızının gözü önünde öldürüldü.

Husumetlisiyle Tartıştı, Öldürdü! İfadesi şok etti
3. Sayfa

Husumetlisiyle Tartıştı, Öldürdü! İfadesi şok etti

Adana’da tartıştığı husumetlisini göğsünden vuran zanlı tutuklandı. Zanlının ifadesinde, ‘Öldürme amacım yoktu’ dediği öğrenildi.

Madde Bağımlısı Babasını Uyurken Öldürdü!
3. Sayfa

Madde Bağımlısı Babasını Uyurken Öldürdü!

Gaziantep'te 14 yaşındaki kız çocuğu, madde bağımlısı olan babasını uykudayken bıçaklayarak öldürdü.

İki Arkadaşın Kavgası Ölümle Sonlandı!
3. Sayfa

İki Arkadaşın Kavgası Ölümle Sonlandı!

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde iki arkadaş arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti.