Gaziantep

Gaziantep’te etkinlik başlıyor

Gaziantep’te “Mahallemde Konser var“ etkinliği başlıyor

Gaziantep’te etkinlik başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), “Mahallemde Konser Var” etkinliğiyle şehrin sevilen sanatçılarını gazi şehirlilerle buluşturuyor.
GBB Kültür Turizm Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen konserler, yaz aylarının başlamasıyla kültürel etkinlikler çerçevesinde 19 Temmuz ile 14 Ağustos arasında kentin farklı mahallelerinde yapılacak. Mahallelerinin belirlenen okullarında verilecek olan konserler, saat 20.30’da başlayacak.
Kentin sevilen sanatçıları, hemşehrileriyle buluşuyor
Her yıl çeşitli etkinliklerle birbirinden farklı içeriklerle halkı buluşturan GBB, bu yaz Kral Deniz, Hasan Çoban gibi sevilen sanatçılarıyla unutulmaz akşamlar yaşatacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek olan konserlerde; Kral Deniz 19 Temmuz’da Kıbrıs Mahallesi’nde gazi şehirlilerle bir araya gelirken, Faruk Lök 20 Temmuz’da Yazıcık Mahallesi’nde, Hasan Çoban 24 Temmuz Barak Mahallesi ile 25 Temmuz Güneş Mahallesi’nde ve Doğan Bayburt, 26 Temmuz’da 60’ncı Yıl Mahallesi’nde sahne alacak.
Zeytinli Mahallesi’nde 31 Temmuz’da sevilen şarkılarını seslendirecek olan Mehmet Bakıray yer alırken, Kral Deniz 1 Ağustos’ta Kocatepe Mahallesi, Mehmet Kalkan 9 Ağustos’ta 8 Şubat Mahallesi, Faruk Lök 10 Ağustos’ta Üçoklar Mahallesi, Okan Bayburt ise 14 Ağustos’ta BurakMahallesi’nde konser verecek. Gaziantep’te etkinlik başlıyor

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    GÜLDÜM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Ertemur, Anneler Günü Etkinliğinde
Bölgesel

Başkan Ertemur, Anneler Günü Etkinliğinde

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Pamukkale Belediyesi olarak düzenledikleri Anneler Günü etkinliğinde, Alzheimer Merkezi’nde annelerle bir araya geldi.

Pursaklar Belediyesi'nden Engelliler Haftası Etkinlikleri
Bölgesel

Pursaklar Belediyesi'nden Engelliler Haftası Etkinlikleri

Ankara’nın Pursaklar Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, engelli çocuklara ve gençlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenledi.

Başkan Yetişkin Tüm Halkı  ‘Engelsiz Buluşma’ etkinliğine davet etti
Etkinlik

Başkan Yetişkin Tüm Halkı ‘Engelsiz Buluşma’ etkinliğine davet etti

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, engelli vatandaşlarla dayanışma duygusunu pekiştirmek için anlamlı bir etkinliğe imza atacak.

Wings For Life World Run’a rekor katılım gerçekleşti
Spor

Wings For Life World Run’a rekor katılım gerçekleşti

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan dünyanın en büyük koşu etkinliklerinden biri olan ‘Wings for Life World Run’ tamamlandı.

Elazığ’da çölyak hastalığı etkinliği düzenlendi
Bölgesel

Elazığ’da çölyak hastalığı etkinliği düzenlendi

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından 9-15 Mayıs Çölyak Haftası kapsamında, çölyak hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak üzere etkinlik düzenlendi.

19 Mayıs Etkinlikleri Başladı
Spor

19 Mayıs Etkinlikleri Başladı

Mersin’in Bozyazı ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında satranç turnuvası düzenlendi.