Gaziantep

Gaziantep'te Fatma Şahin'in Yeniden Seçilmesi Kutlandı - Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Fatma Şahin, yeni döneminin ilk iş gününde kurum çalışanları tarafından coşkuyla karşılandı.

Gaziantep'te Fatma Şahin'in Yeniden Seçilmesi Kutlandı - Haberler

GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Fatma Şahin, yeni döneminin ilk iş gününde kurum çalışanları tarafından coşkuyla karşılandı.
Gaziantep’te 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda Büyükşehir Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Fatma Şahin’e kurum personeli sürpriz yaptı. Belediye binası önünde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i karşılayan personel, dakikalarca alkışladı.

“Beyannamemizde verilen sözleri bir bir yerine getireceğiz”
Tebrikleri kabul eden Başkan Fatma Şahin, karşılama sonrası çalışanlara yaptığı konuşmasında destekleri için gönülden teşekkür ettiğini, kazananın Gaziantep Modeli olduğunu vurgulayarak, “Birlikte rahmet var, birlikten kuvvet doğar modeli kazandı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak 2 milyonun gönlüne, kalbine girdik. Kazanan demokrasimiz oldu, milli irade oldu. Biz yola çıkarken ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ dedik, ‘Ak eller ak iller’ dedik ve 18’inci kez milletin terazisine çıktık. Hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Yeni bir ‘Bismillah’ diyoruz. 18’inci kez milletin terazisinde başarıyla çıkmanın onur ve şerefini yaşıyoruz. Ayrıca büyük bir sorumluluğumuz var. Beyannameyi zaten hazırlamıştık, şimdi bu beyanname ile halkımıza verdiğimiz sözümüz var. Büyükşehir Belediyesi olarak verilen sözleri bir bir yerine getireceğiz. Birlikte başarmaya devam edeceğiz. Rabbime hamd ediyorum. Sizin gibi yol arkadaşları olduğu için teşekkür ediyorum” dedi.

“Birlikte kazanmaya ve bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz”
Başkan Fatma Şahin, Gaziantep’te seçim sonucunda kazanılan başarıyla beraber duyulan güven için tüm vatandaşlara teşekkür ederek, “‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışımızın arkasında sapa sağlam durdukları için çok teşekkür ediyorum. Kazanan Gaziantep Modeli, modelle beraber birlik ve beraberlik oldu. Birlikte kazanmaya ve bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz. Sandıktan çıkan her bir oy bizim için çok kıymetli, bize emanet. O oyun hakkını vermek için de gece gündüz zaten çalışan bir ekibiz ama daha da çok çalışacağız. Beyannamemizi yerine getirerek bize verilen güvenin hakkını vermeye devam edeceğiz. Daha çok çalışmak, milletimizin gönlüne daha çok girmek için ‘Durmak yok yola devam’ diyorum. İşi ehline vermeye ve adaletli davranmaya çalıştık. Bu aile modelimiz, birlikte rahmet var modelimiz bir Türkiye modeli olma yolunda. Kazanan Gaziantep, Türkiye, tüm dünya olsun. İyilik, sevgi, kardeşlik, milli birlik ve beraberliğimiz olsun diyorum” diye konuştu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Hindistan İstanbul Başkonsolosu Shiri Mijito Vinito Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret etti.
Resmi Reklamlar

Hindistan İstanbul Başkonsolosu Shiri Mijito Vinito Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a 31 Mart yerel seçimlerinden sonra tebrik ziyaretleri devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Pınarbaşı İlçesini Ziyaret Etti
Bölgesel

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Pınarbaşı İlçesini Ziyaret Etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Pınarbaşı ilçesini ziyaret etti. Esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, ilçe sakinleri ile yakından ilgilendi.

CHP'li  Başkan Burcu Köksal, belediyede "böcek" olduğunu iddia etmişti: Afyon Valisi'nden açıklama
Bölgesel

CHP'li Başkan Burcu Köksal, belediyede "böcek" olduğunu iddia etmişti: Afyon Valisi'nden açıklama

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Belediyesi binasına gizli kayıt cihazları yerleştirildiği iddialarına ilişkin "2-3 hafta geçmesine rağmen herhangi bir teslim edilen görsel ses kaydı ya da buna bir benzer bir somut hiçbir şeyin olmadığını öğreniyoruz." ifadesini kullandı

Kemer Belediye Başkanı İsmail Asan: 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun!
Bölgesel

Kemer Belediye Başkanı İsmail Asan: 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun!

Kemer Belediye Başkanı İsmail Asan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Nallar 1 Mayıs'ta Emekçilerin Bayramını Kutladı
Etkinlik

Başkan Nallar 1 Mayıs'ta Emekçilerin Bayramını Kutladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan işçiler ile bir araya geldi.

Karamanlı Belediyesi'nden Tüm Emekçilere 1 Mayıs Kutlaması
Bölgesel

Karamanlı Belediyesi'nden Tüm Emekçilere 1 Mayıs Kutlaması

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.