İstanbul

Gaziosmanpaşa'da ortak çalışma başarıyla tamamlandı

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, gecenin geç saatlerinde Ordu Caddesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

 Gaziosmanpaşa'da ortak çalışma başarıyla tamamlandı

İSTANBUL (İHA) - Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, gecenin geç saatlerinde Ordu Caddesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaları yerinde takip eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, özveriyle çalışan personele baklava ikramında bulundu.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile ortak şekilde yürütülen yol bakım ve asfalt çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa’nın en işlek caddelerinden olan Ordu Caddesi’nde asfalt serimi gerçekleştirildi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Ayhan Taş da ekiplerle birlikte sahaya çıkarak, çalışmaları koordine etti.

“Hem belediyemizin hem de büyükşehir belediyemizin kıymetli çalışanlarına teşekkür ediyorum”
Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Bahçetepe, “İBB Daire Başkanımız Ayhan Bey ile bu akşam Gaziosmanpaşa Ordu Caddesi’nde yapılan çalışmaları inceliyoruz. Burası yaklaşık 2 kilometrelik bir alan, Gaziosmanpaşa Meydanı’ndan Pazariçi’ne kadar uzanan bir hat. Sağlı, sollu bir asfalt yenilemesi yapıyoruz. Burası yıllarca atıl durumda kalmış, unutulmuş ama Gaziosmanpaşa genelinde çok aktif kullanılan bir caddemiz. Büyükşehir Belediyemiz ile olan iş birliğimizi, potansiyelimizi en üst seviyede tutan hem Belediyemizin hem de Büyükşehir Belediyemizin kıymetli çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız: "Bu gurur hepimizin"
Bölgesel

İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız: "Bu gurur hepimizin"

TÜBİTAK 55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finaline 6 proje ile katılım sağlayan Erzurum; 1 ikincilik, 2 üçüncülük, 2 teşvik ödülü olmak üzere 5 derece elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Kayseri Elit Voleybol Kulübü Türkiye 9'uncusu!
Spor

Kayseri Elit Voleybol Kulübü Türkiye 9'uncusu!

Eskişehir’de yapılan Voleybol Kulüplü Genç Erkekler Türkiye Finalleri’nde mücadele eden Kayseri Elit Voleybol Kulübü, Türkiye 9’uncusu oldu.

Hasan Başyiğit: "Başarılarınız devamını dilerim!"
Yaşam

Hasan Başyiğit: "Başarılarınız devamını dilerim!"

Bodrum'da düzenlenen yemek yarışmasında derece elde eden Kütahya Devlet Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Türkiye Gençler Şampiyonasında önemli bir başarıya imza attı
Bölgesel

Türkiye Gençler Şampiyonasında önemli bir başarıya imza attı

Akademik başarılarını sosyal kültürel, sanatsal ve sportif başarılarla taçlandıran Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri bu kez de Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Samsun’da gerçekleştirilen Türkiye Gençler Şampiyonasında önemli bir başarıya imza attı.

Süleymanpaşalı sporcuların başarı hikayesi
Spor

Süleymanpaşalı sporcuların başarı hikayesi

Süleymanpaşa Belediyesi, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, spora özendirmek ve ülke sporuna yeni yetenekler kazandırmak amaçlarıyla 10 yıl önce kurduğu Süleymanpaşa Gençlik ve Spor Kulübü ile birçok spor dalında ülke hatta dünya çapında sporcular yetiştirmeye ve bu çabasının meyvelerini toplamaya devam ediyor.

Görkem Yavuz takımıyla başarılara imza atıyor
Bölgesel

Görkem Yavuz takımıyla başarılara imza atıyor

1308 Osmaneli Belediyespor altyapısında yetişen ve Konyaspor’un transfer olan U-15 oyuncusu Görkem Yavuz takımıyla bir başarıya imza attı.