Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Çınar Gazipaşa Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, gönüllülerle birlikte Alanya Demirtaş Huzurevi’nde sıra gecesi düzenledi. Türküler, çiğ köfte ikramı ve samimi sohbetlerle renklenen etkinlik, huzurevi sakinlerine unutulmaz bir gün yaşattı.
"Aile Yılı" etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen programda, Türk Halk Müziği sanatçısı İbrahim Uyar sahne aldı. Güneydoğu Anadolu’nun sevilen türkülerini seslendiren Uyar, huzurevi sakinlerine adeta festival havası yaşattı. Yaşlılar, türkülere eşlik ederek hem geçmişe yolculuk yaptı hem de doyasıya eğlendi.
Konserin ardından gönüllüler tarafından hazırlanan çiğ köfte ikramı yapıldı. Sohbet eşliğinde dağıtılan ikramlar, huzurevi sakinlerinin mutluluğunu ikiye katladı. Etkinlikten memnun kalan katılımcılar, dernek üyelerine ve gönüllülere teşekkür etti.
Çınar Gazipaşa Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Koç, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Aile Yılı kapsamında huzurevinde yaşayan büyüklerimizi unutmadık. Onların yüzlerindeki tebessümü görmek bizler için en büyük kazançtır. Bu tür etkinliklerle hem geleneklerimizi yaşatmayı hem de büyüklerimizin yanında olduğumuzu hissettirmeyi amaçlıyoruz. Destek veren tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum."

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)