İstanbul / Beyoğlu

Geleneksel Beyoğlu Kefken Gençlik Kampını Öğrenciler Çok Seviyor

Kampa katılarak tatil yapma imkanı bulan gençler, sanat ve sportif branşlarda düzenlenen etkinliklerle de dolu dolu biz yaz geçirme imkanı buluyor. Devamı Haberimizde...

 Geleneksel Beyoğlu Kefken Gençlik Kampını Öğrenciler Çok Seviyor

Her yıl binlerce öğrenciyi ağırlayan Beyoğlu Belediyesi Kefken Gençlik Kampı bu yıl da gençlerin buluşma noktası oldu. Kampa katılarak tatil yapma imkanı bulan gençler, sanat ve sportif branşlarda düzenlenen etkinliklerle de dolu dolu biz yaz geçirme imkanı buluyor.
Beyoğlu Belediyesi Kefken Gençlik Kampı’nda 2023 yaz sezonu başladı. Her hafta farklı öğrenci gruplarını ağırlayan kamp yoğun ilgi görüyor. Gruplar halinde bir hafta boyunca kampta tatil yapma imkanı bulan öğrenciler, sanat ve sportif branşlarda düzenlenen etkinliklerle de kendilerini geliştiriyor. Yaz sonuna kadar devam edecek olan kampa katılma imkanı bulan gençler; Bilim atölyeleri, okçuluk, tiyatro, halk dansları, değerler eğitimi, basketbol, geleneksel çocuk oyunları, yüzme ve daha birçok etkinlikle dolu dolu bir yaz tatili geçirme imkanı bulacak.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da okulların kapanmasıyla birlikte öğrencileri Kefken Gençlik Kampı’nda misafir etmeye başladıklarını belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Kefken Gençlik Kampımızda öğrencilerimiz için dolu dolu etkinlikler hazırladık. Spordan kültür sanata, Bilim Atölyelerinden tiyatroya kadar onlarca branşta etkinliklerimiz var. Çocuklarımız bu kampta hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar hem de geçmiş eğitim yılının stresini üzerlerinden atıyorlar” dedi.
Başkan Yıldız, gençlerin Kefken Kampında yeni arkadaşlıklar edinme imkanı bulduklarını da ifade ederek, “Kampımız gençlerimizin sosyalleşmesi ve kendilerine olan güvenlerinin artması için de önemli bir merkez. Tabii ki sadece öğrencilerimizi ağırlamıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızdan gençlerimizi de buradan istifade ediyorlar. Kampa katılan gençlerimizin ulaşımını da yine belediye olarak biz karşılıyoruz. Gençlerimizin yeni eğitim yılına eğlenmiş ve dinlenmiş olarak katılmaları noktasında Kefken Gençlik Kampımızı çok değerli buluyoruz” diye konuştu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Söğüt Gençlik Kampı ve Oba Kültürü Tematik Parkı çalışmalarında son demler
Bölgesel

Söğüt Gençlik Kampı ve Oba Kültürü Tematik Parkı çalışmalarında son demler

Bilecik Valisi Şefik Aygöl yapımı devam eden Gençlik Kampı ve Oba Kültürü Tematik Parkı inşa alanında inceleme yaptı.

Antalya'da  İnCele Kampı
Bölgesel

Antalya'da İnCele Kampı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı Eğitim Merkezi’nde, Türkiye Avrupa Vakfı tarafından, İnCele isimli kamp düzenleniyor.

sevindiren müjde; Eyüpsultan’da Güz Kampı kayıtları başlıyor
Yaşam

sevindiren müjde; Eyüpsultan’da Güz Kampı kayıtları başlıyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in, Eyüpsultan’ın Karadeniz’e kıyısı bulunan Çiftalan köyü sahilinde hayata geçirdiği Eyüpsultan Gençlik Kampı’nda Güz Kampı kayıtları başlıyor.

Öğrenciler kampta unutulmaz anlar yaşadı
Yaşam

Öğrenciler kampta unutulmaz anlar yaşadı

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı GSB yurtlarında bulunan 50 kız öğrenci ile Akçakoca’da kamp yapıldı.

Sultandağı Gençlik Kampı'na 200 genç katıldı
Bölgesel

Sultandağı Gençlik Kampı'na 200 genç katıldı

Sultandağı Gençlik Kampı'na Türkiye’nin dört bir yanında gelen gençler katıldı

Büyükşehir' in, Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde unutulmaz  yaz kampı
Etkinlik

Büyükşehir' in, Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde unutulmaz yaz kampı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde çocuklar ve gençlere unutulmaz bir yaz kampı deneyimi sunuyor. Devamı haberimizde...