Muğla’da geleneksel Türk okçuluğu, çocukların ve gençlerin ilgi gösterdiği önemli bir spor dalı haline geldi.
Çocukluğundan bu yana Türk okçuluğuna karşı ilgisi olan Kara Türk, okçuluk sporunun hem zihinsel, hem fiziksel açıdan katkı sağladığını ifade etti.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi İsmail Karan “Geleneksel Türk Okçuluğu ile Muğla Uluslararası Gençlik Merkezinde tanışma fırsatım oldu. Hep okçuluğa karşı ilgim vardı. Burada bu sporla ilgilenmek bana ve arkadaşlarıma çok iyi geliyor. Hem zihinsel, hem fiziksel açıdan bizlere katkı sağlıyor. Bize bu imkanı veren Gençlik ve Spor Bakanlığımıza çok teşekkür ederim” dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)