Yaklaşık 2 yıldır Adıyaman’ın Gerger ilçe Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini sürdüren Dr. Osman Senih Özbek görevinden ayrıldı.
İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Üroloji Uzmanlığını kazanması dolayısıyla Gerger ilçe Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden ayrılan Dr. Osman Senih Özbek, ilçe mülkü amirleriyle tek tek vedalaştı.
Görev süresi içerisinde hastaneye birçok yeniliğe imza attıklarını dile getiren Dr. Osman Senih Özbek, “Göreve ilk başladığımızda Kahta Devlet Hastanesi'ne bağlı bir şekilde çalışıyorduk. İdari ve fiziki açıdan tüm eksiklerimizi tamamlayarak, öncelikle hastanemizi ilçe hastanesi statüsüne kavuşturduk. Zorlu Covid süresince ve asrın felaketi deprem süresince tüm personelimiz ile mesai gözetmeksizin hizmetlerimizi aksatmadan sürdürdük. Bütçe imkanlarımız dahilinde acil bölümü başta olmak üzere bir çok tıbbi cihazlarımızı yeniledik. Hastanemize diyaliz merkezini kazandırdık. Yaklaşık iki yıldır sürdürdüğüm başhekimlik görevinden, uzman hekimlik eğitimi nedeniyle ayrılıyorum. Tüm bu süreçte, desteklerini esirgemeyen tüm yetkililerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)