Kaza sonrası çıkan tartışma ölümle sonuçlandı
Giresun’un Keşap ilçesinde, maddi hasarlı trafik kazasının ardından çıkan kavgada darbedilen emekli öğretmen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti
Keşap ilçesi Fındıklı Mahallesi Sahil Yolunda meydana gelen olayda, İ.İ.’nin kullandığı 61 ADL 995 plakalı araç ile emekli öğretmen Abdullah Coşkun’un yönetimindeki 28 ADE 196 plakalı araç, kavşakta maddi hasarlı kazaya karıştı. Kazanın ardından araçlarından inen sürücüler arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.
Kavga sırasında İ.İ.’nin darbettiği ileri sürülen Abdullah Coşkun ağır yaralandı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Coşkun, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.
Olayın ardından bölgede bulunan polis ekiplerince gözaltına alınan İ.İ.’nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.


Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)