Ankara

Gizli Oylama yoluyla seçilen isimler açıklandı

Adalet Bakanı Tunç, Yargıtay’da boş bulunan 6 üyelik kadrosuna seçilen isimleri duyurdu işte detaylar..

Gizli Oylama yoluyla seçilen isimler açıklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yargıtay’da boş bulunan 6 üyelik kadrosuna gizli oylama yoluyla seçilen isimleri duyurdu.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yargıtay’da boş bulunan 6 (altı) üyelik kadrosuna Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Kurulunun 25 Temmuz tarihli oturumunda yapılan gizli oylamayla seçilen isimleri Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Tunç paylaşımında, “Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanı Yeşim Garipoğlu Özen, Ankara Hâkimi, Adalet eski Bakan Yardımcısı Yakup Moğul, Ankara Hâkimi, Ankara Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Çiftci, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanı Hakan Türkön, 5- İstanbul Ticaret Mahkemesi Başkanı, İstanbul Adli Yargı Adalet Komisyonu başkanı Okan Albayrak, 6- Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Sekreteri Seyfi Han, Yargıtay Üyeliğine seçilmişlerdir. Yeni Yargıtay Üyelerimize görevlerinde başarılar diler, seçimin yargı teşkilatına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim” ifadelerine yer verdi.

iha 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bakan Tunç ; "uzlaştırma, yüzde 83 başarı oranıyla uygulanıyor"
Yaşam

Bakan Tunç ; "uzlaştırma, yüzde 83 başarı oranıyla uygulanıyor"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ceza hukukunda alternatif çözüm yolu uzlaştırmanın yüzde 83 başarı oranıyla uygulandığını belirterek, “Bugüne kadar 1 milyon 581 bin 370 dosyada taraflar el sıkışarak anlaştı.

Bakan Tunç Filistin'de şahit olanların sayısını paylaştı
Yaşam

Bakan Tunç Filistin'de şahit olanların sayısını paylaştı

Hükümlü ve tutukluların ürettikleri ürünlerin sergileneceği İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı açılışına katılan Adalet Bakanı Tunç gündeme daire açıklamalarda bulunarak, “Gazze’de bir insanlık suçu işleniyor. 11 binden fazla Filistinli kardeşimiz şehit edildi. Bunun yüzde 80’e yakını kadın ve çocuklardan oluşuyor“ dedi.

Adalet Bakanı Tunç’tan  Rüşvet   iddialarına yönelik açıklama
Bölgesel

Adalet Bakanı Tunç’tan Rüşvet iddialarına yönelik açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca Hakimler ve Savcılar Kuruluna (HSK) gönderilen ihbar dilekçesinde bahsedilen iddialarla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Süresiz Nafaka İle ilgili Düzenleme  ve Aile Hukuku Sil baştan ele alınacak
Yaşam

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Süresiz Nafaka İle ilgili Düzenleme ve Aile Hukuku Sil baştan ele alınacak

Çok Sayıda Erkeği Mağdur Eden Nafaka Konusundan Açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, süresiz nafakayla ilgili, ''Özellikle aile hukuku ile ilgili geniş bir çalışmamız var. Aile hukukunu sil baştan ele alacağız. '' dedi.

Burdur Tarım Fuarı Kapılarını Açtı! Teknoloji ve Üretim Buluşması
Etkinlik

Burdur Tarım Fuarı Kapılarını Açtı! Teknoloji ve Üretim Buluşması

Burdur Teke Yöresi 9. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı kapılarını açtı. Bölge çiftçisinin ihtiyaçlarını karşılayacak ekipman, teknoloji, ürün ve bilginin sergilendiği fuar 5 Mayıs'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Esila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmaz
Tanıtım

Esila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmaz

Esila Yatak, 22 yıllık tecrübesiyle Bucak'ta hizmete açıldı. Yatak, baza, başlık, masa-sandalye, sehpa, aksesuar, salıncak, bahçe setleri ve çay setleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip Esila Yatak'ta açılışa özel indirimler sizleri bekliyor!