Burdur

Gökhan Tombak Cinayeti Muhtar Uçar Müge Anlı'da Konuştu

Muhtar Hasan Uçar, Gökhan Tombak cinayetiyle ilgili Müge Anlı'da konuştu. İddiaları yalanlayan Uçar, soruşturma detaylarını açıkladı. Cinayette neler oldu? Detaylar haberimizde...

Gökhan Tombak Cinayeti Muhtar Uçar Müge Anlı'da Konuştu

Geçen yıl yaşanan Gökhan Tombak cinayeti ile ilgili olarak Müge Anlı'da, adım adım olayın incelemesi devam ediyor.

Kulaksız Osman'ın iddiaları sonrasında tüm gözler muhtarın üzerine çekilirken, Kulaksız Osman lakabıyla tanınan Osman Koç katıldığı programda kendisine, Gökhan Tombak’ı öldürmesi ya da bacaklarını kırması şartıyla muhtarın para teklif ediyor olduğu bilgisini getiren kişiyi tanımadığını iddia etti. Bu kişinin adının Hüseyin olduğunu ve Gazi Paşalı olduğunu bildiğini ancak şahsı tanımadığını söyleyen Koç’un iddiaları hem Müge Anlı ekibi tarafından hem de Jandarma ekipleri tarafından araştırılıyor.

Muhtar Uçar Müge Anlı'ya konuştu!

Birkaç gündür Bucak başta olmak üzere Burdur tarafından yakından takip edilen Gökhan Tombak cinayeti ile ilgili olarak günlerdir sessizliğini koruyan Muhtar Hasan Uçar, bugün Müge Anlı'nın programında konuştu.

Muhtar Uçar iddiaları yalanladı

Gökhan Tombak cinayetinde iddiaların işaret ettiği isim olan Köy Muhtarı Hasan Uçar, Müge Anlı'nın ekibine röportaj verdi. Programda konuşan Uçar, Gökhan Tombak ile ters düştüğü iddialarını yalanlayarak jandarmanın her iki eve de basık yaptığını ve daha sonra Gökhan ile oturup bu durumu değerlendirdiklerini, ne yapacaklarını konuştuklarını söyledi. Uçar ayrıca, Gökhan ile birlikte ne kazı ne de tarihi eser işine girmediklerini iddia etti.

Gökhan Tombak ile muhtarın eşinin arasındaki yakınlık iddialarına ilişkin de açıklamada bulunan Uçar, “Bu lafı çıkaranın bulunmasını istiyorum. Gökhan’ın ailesi için de zor benim için de zor. Ben bunu mahkemeden sonra duydum. Ben hanımıma güvenirim. Gökhan’ın hanımına da güvenirim. İftira olduğunu biliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Gözler şüphe nedeniyle Emrah Tural'a çevrildi

Araştırmalarla her seferinde farklı bir detay bulunan cinayette şüpheli olarak değerlendirilen Emrah Tural'a şüphe okları çevrildi. İddiaya göre, Tural ve Tombak arasında bir borç meselesi olduğunu, aralarında bir gerginlik olduğu belirtildi. Ayrıca iddiaya göre, Tural’ın, son zamanlarda Gökhan’ın evini gözetlediği, oralarda çok gezdiği söylemleri ise dikkat çekti.

'Birini daha öldürürüz!' söylemi

Soruşturma kapsamında Muhtarın oğlunun telefon dinlenmesine takıldığı iddiasıyla ilgili olarak, ‘Birini daha öldürürüz’ gibi söylemlerin olduğu gündeme getirildi. Muhtar Hasan Uçar ise iddiaya ilişkin, " Şöyle olabilir zaten köyde bir cinayet olmuştur zaten faili meçhuldür bu tür konuşmaları yapmayalım bu olaydan dolayı babam da ceza evindedir böyle şeyler konuşmayalım diye demiş olabilir. "şeklinde konuştu.

Müge Anlı'ta muhtar Uçar'dan teşekkür

Röportajın son kısmında ise Muhtar Uçar, “Müge hanıma çok teşekkür ediyorum. Bu olaylara el attığı için, aydınlanmasını ben de istiyorum hem Tombak ailesi için hem bizim için, bizim üzerimizdeki bu yükün alınması için çok teşekkürler.” sözlerine yer verdi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    BEĞENDİM
  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (1)

ALİ,

3 ay önce / 25.01.2024

Peki bu define nereye GİTTİ BU İŞ ÇOK SU GÖTÜRÜR...DEFİNEYİ TEK KİŞİ ALMAK İÇİNMİ ÖLDÜRÜLDÜ MUHTAR ASKERİ ÖNE SÜRÜYOR BİLDİĞİ BİŞEY Mİ VAR.2004 YILINDA İLÇE KOMUTANI HİNT KENEVİRİ ELİMİ VE YAPIMINDA YAKALANILANLARA TUTANAĞI DEĞİŞTİRDİĞİ İÇİN O GÜNÜ 2 TİİRLYON LKİRA MAL VARLIĞI ÇIKAN ANKARA BAĞLALI A.YALN...HEMEN EMEKLİ OLMUŞTU..BU ŞEKİLDE OLMASIN SAKIN...

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Gökhan Tombak davasında mahkemede yine karar çıkmadı!
Bölgesel

Gökhan Tombak davasında mahkemede yine karar çıkmadı!

Gökhan Tombak davasında mahkemede yine karar çıkmadı! Cinayete kurban giden adamın eşi, 'Eşim onlarla birlikte kazıya gidiyordu, onu ortadan kaldırdılar'

Gökhan Tombak cinayeti! Gökhan Tombak'ın ailesi adalet istiyor
3. Sayfa

Gökhan Tombak cinayeti! Gökhan Tombak'ın ailesi adalet istiyor

Burdur Bucak Karaaliler Köyü'nde gerçekleşen cinayetin ardından adalet talebi! Gökhan Tombak'ın ailesi, mahkemede adil bir karar bekliyor. Detaylar burada.

Bucak'ta Gökhan Tombak cinayeti! Müge Anlı programda küplere bindi
Bölgesel

Bucak'ta Gökhan Tombak cinayeti! Müge Anlı programda küplere bindi

Bucak'taki Gökhan Tombak cinayetiyle ilgili gelişmeler Müge Anlı'nın programında yaşandı. Muhtar Hasan Uçan'ın canlı yayındaki ifadesi yalanlanınca, Anlı küplere bindi, İçişleri Bakanlığına seslenerek soruşturma açılması talebinde bulundu. Detaylar haberimizde.

Gökhan Tombak olayı Müge Anlı'da! Komutana stüdyoda alkış yağmuru
Bölgesel

Gökhan Tombak olayı Müge Anlı'da! Komutana stüdyoda alkış yağmuru

Gökhan Tombak cinayetiyle ilgili olarak Karaaliler Köyü'nde yaşanan gelişmeler, Müge Anlı programında detaylarıyla ele alınıyor. Kızılkaya Karakol Komutanı Arif Binici'nin define avındaki üstün başarısına stüdyodan alkış yağmuru geldi.

Gökhan Tombak Cinayeti Müge Anlı'da! Kulaksız Osman'dan şok eden iddialar
Bölgesel

Gökhan Tombak Cinayeti Müge Anlı'da! Kulaksız Osman'dan şok eden iddialar

Burdur'un Bucak ilçesinde geçen yıl yaşanan Gökhan Tombak cinayetiyle ilgili Müge Anlı'nın programında ortaya atılan iddialar şok etkisi yarattı. Osman Koç, cinayetle ilişkilendirilen muhtarın eşiyle yaşadığı iddia edilen ilişkiyi ortaya attı. Koç, yaşananları anlatırken cinayetle ilgili birisinden 600 bin TL teklif edildiğini iddia etti.

Bucak'ta otomobile ile motosiklet kazası
Bölgesel

Bucak'ta otomobile ile motosiklet kazası

Bucak ilçesi Cami mahallesinde meydana gelen trafik kazasında araç ve motosiklet çarpıştı. Kazada iki kişi hafif yaralandı. Detaylar haberimizde.