Türk pop müziğinin güçlü sesi Gökhan Türkmen, konser maratonuna Ankara durağıyla devam ediyor. “Sen İstanbul’sun”, “Aşk Lazım”, “Mahşer” ve “Büyük İnsan” gibi dillerden düşmeyen şarkılarını bu kez başkentli müzikseverlerle paylaşacak.
13 Aralık Cumartesi akşamı sahneye çıkacak olan Türkmen, performansıyla izleyenlere duygusal ve enerjik bir gece yaşatmayı hedefliyor. Etkinliğe Yenimahalle’de bulunan Nazım Hikmet Kültür Merkezi – Genco Erkal Sahnesi ev sahipliği yapacak. Konserin başlama saati ise 20.30 olarak duyuruldu.
Gökhan Türkmen konserinin biletleri yoğun ilgi görüyor. Bilet fiyatlarının 1750 TL olduğu etkinlik için satışlar “bubilet” üzerinden devam ediyor. Organizasyon yetkilileri, biletlerin tükenmeden alınması konusunda hayranları uyarıyor.
Gökhan Türkmen, 2005 yılında amatör olarak seslendirdiği “Büyük İnsan” adlı parçasıyla müzik dünyasına adım attı. Şarkının kısa sürede milyonlarca dinlenmeye ulaşmasıyla birlikte, Türkmen profesyonel müzik yolculuğuna başladı.
2008’de yayımladığı ilk albümüyle büyük çıkış yakalayan sanatçı, “Yan Sen”, “Dön” ve “Büyük İnsan” şarkılarıyla listelerin zirvesine yerleşti. Yıllar içinde “Biraz Ayrılık”, “Sessiz”, “Virgül” ve “Romantik” gibi başarılı albümlerle üretkenliğini sürdüren Türkmen, hem müzik hem de televizyon projeleriyle adından sıkça söz ettirdi.
Sanatçı, 1 Eylül 2014’te uzun yıllardır birlikte olduğu Sinem Aksoy ile evlendi. Çiftin bu evlilikten Nil Rona ve Leyla Ada adında iki kızları bulunuyor. Ailesiyle birlikte mutlu bir yaşam süren Türkmen, hem sahne hem de stüdyo çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)