Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, Gölcük ilçesi Ulaşlı Mahallesi'nde D-130 kara yolu üzerine inşa edilecek alt geçit projesinin ihalesi gerçekleştirildi.
Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu'nda yapılan ihalenin yaklaşık maliyeti 53 milyon 908 bin lira olarak açıklandı. Bölge trafiğini rahatlatması ve güvenli ulaşım imkanı sağlaması hedeflenen projenin ihalesine 2 firma teklif verdi. İhaleye Emay Yol Yapı Anonim Şirketi 46 milyon 709 bin TL, Tonya Yapı Mimarlık Mühendislik ise 59 milyon 131 bin TL teklif verdi.
İhale komisyonunun yapacağı değerlendirmenin ardından en uygun teklifi veren firmayla sözleşme imzalanacak. Projenin, yer tesliminin ardından 150 günde tamamlanması planlanıyor.
Proje kapsamında yapılacak alt geçit ile kara yolunun kuzey ve güney yakaları arasında alternatif bir bağlantı kurularak, bölgedeki ulaşımın daha güvenli hale getirilmesi hedefleniyor.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)